jbkp Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 mam plyte z muzyka ale utwory zapisane sa w plikach M3U ,nie wiem czym to mozna odtworzyc i czy mozna to przerobic na CD?? JAK by ktos wiedzial to prosze o odpowiedz .PLIIIIS chcialbym tej plytki posluchac .dzieki :cry: :cry: :cry: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 M3U? Plik tekstowy, playlista otwierana np. przez winampa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbkp Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 a czy mozna to zgrac na zwykle cd audio????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Oprócz *.m3u na płycie muszą być inne pliki i to one są "utworami". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 HEHEHE Ja wymiekam... Bez plikow z muzyka m3u jest nic nie warte :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Może wytłumacz po co Ci te pliki na CD ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...