xtn Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mam problem w 3dmark05, na poczatku 2 testu wywala mi "out of memory", mam Sapphire 9550 128/128 i A3200+, 512 MB RAM, czy ktos mial cos podobnego i jakos sobie poradzil ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Ja miałem, może karta musi mieć 256MB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Przecierz napisane jest wyraznie, ze karta ma miec 128 MB, wiec to nie o co ty jacex piszesz... Moze masz duzo zajetego ramu? Sprobuj powylaczac troche aplikacji i uzyc jakiegos softu do uwalniania ramu... Swapa daj wiekszego, tez czasami w takich sytuacjach potrafi pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 AGP Aperture Size zwieksz w BIOSie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...