Zybeks Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Jak w temacie. Chodzi mi, czy moze ktos wie o nr serii szczegolnie podatnych na OC? Ew. do posiadaczy celkow D (320 i 325), podajcie nr serii i jakie czestotliwosci osiagneliscie. Bylbym wdzieczny. Z gory THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 2,53 => SL7ND Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 2,5??? to coś słabo... ja bez żadnych kombinacji przestawiłem sobie procek na 3400 i chodzi. Na najtańszej płycie MSI i848 bez zmiany napięcia i na boxowym radiatorq. Serię podam Ci później bo mi się niechce grzebać. w benchmarku crc mam powyrzej 10 000 pkt. ale wszystkie masz ładnie wypisane na www.overclockers.ru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 2,5??? to coś słabo... ja bez żadnych kombinacji przestawiłem sobie procek na 3400 i chodzi. Na najtańszej płycie MSI i848 bez zmiany napięcia i na boxowym radiatorq. Serię podam Ci później bo mi się niechce grzebać. w benchmarku crc mam powyrzej 10 000 pkt. ale wszystkie masz ładnie wypisane na www.overclockers.ru jejku... serja SL7ND to celeron D na steppingu D0 dajacy sie podkrecic teoretycznnie nawet do okolic 4,5 ghz.... moj poszedl stabilnie jak narazie na 3,45 - choc moj egz jest slaby :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...