lookasw Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Witam Wszystkich! Byc moze moje pytanie jest kretynskie, ale jestem w tej kwestii praktycznie totalnym laikiem. Co zrobic, aby przerobic film VCD na DVD? Czy istnieja do tego jakies programy? Czy pozostaje tylko zabawa VirtualDubem lub czyms innym? Gdzie mozna znalezc jakies instrukcje? Dzieki za wszelka pomoc. Pozdrowienia Luke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyRulez Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Powiem tak: to jest kompletna strata CZASU!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Nie wiem po co wogole to robic? Z reguly kazdy stacjonarny odtwarzacz DVD odtwarza VCD. To samo jest z komputerem. Ale gdybys sie upieral: http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...D+to+DVD%22&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...