MuOnline Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mam mały problem mam SAPpHIRE Radeon9600 Atlantis 325/400 poszedl na 450/500 riva tunerem ale gdy uruchomie jakąś gre(każdą) po 5 min wyłacza mi sie wyłącza mi sie monitor i włacza i taktowania wracaja do normalnych(325/400) (stery omegi).HElp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mam mały problem mam SAPpHIRE Radeon9600 Atlantis 325/400 poszedl na 450/500 riva tunerem ale gdy uruchomie jakąś gre(każdą) po 5 min wyłacza mi sie wyłącza mi sie monitor i włacza i taktowania wracaja do normalnych(325/400) (stery omegi).HElp :PPrzesadziłeś i recover resetuje Ci akcelertor. Popuść na zegarach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuOnline Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 myślisz ? kolesie na tej karcie nawet więcej wyciagają :|| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 po 5 min wyłacza mi sie wyłącza mi sie monitor i włacza i taktowania wracaja do normalnych(325/400) kolesie na tej karcie nawet więcej wyciagają Tobie to się nie uda na tym chłodzeniu co masz, chociaż nawet zapewnienie lepszego też nie gwarantuje sukcesu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuOnline Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 aha to gdzieś tak na ile ustawić zeby mi dobrze działało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 testuj my nie wrozki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuOnline Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 widze ze typowo niemacie co robic tylko odpowiadac na moje glupie pytania :P jak wloze do wody czy ona umie plywac czy zucic jej kolo ratunkewe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...