grippen Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jak w temacie - mam dwa takie sledzie niepotrzebne (wyjscia z karty muzycznej zintegrowanej z plyta). Moge tanio sie pozbyc - moze jest ktos zainteresowany?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 wpdnije z tym na gielde :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Ja jestem zainteresowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ja jestem zainteresowany :) To ile bys chcial dac?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 To ile bys chcial dac?????????? No nie wiem, zaproponuj cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Panowie Osla Laczka to nie gielda. takie sprawy to na priva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 ok,ok - moje gg - 2589910, ewentualnie MarcinC@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...