Skocz do zawartości
Wolverine

X800 Pro - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam x800pro zmodowanego na XT i nie generuje żadnych artefaków.Może masz nieświeże strowniki?.Odinsataluj stare (użyj programu cat-uninstaler) załaduj nowe i sprawdź.Inna przyczyna to brak chłodzenia pamięci przy przetaktowaniu.Jakie masz pamiątki (1,6 ns??) i na jakich chodzą prędkościach (dafaultowych??)

b-767

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to przeinstaluj 3d03 ,a może już mają na swojej stronie jakiegoś patcha albo nowszą wersję?

Radzę jeszcze sprawdzić chłodzenie chipsetu.Dają mało pasty ,i lepiej tam zaaplikować jakiegoś OCZ ultra 5 -polecam

Zainstaluj program ATI tool i sprawdź temperatury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tak to wygląda na błędy pamięci.(gdzieśczytałem że na słoniach dużo ludzi ma jakieś kbiałe kropki itp....pewnie programowo zrypane..)A swoją droga jak ci się gra w DOOMA albo FAR CRY?? jeśli jest OK ,to olej to(pod warunkiem że pograsz ze 3 godzinki i nie będzie żadnych artefaktłw)

Masz Szafirka VIVO ? zmoduj go ,nie pożałujesz. :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no nie mam zastrzeżeń do tej karty bo pędzi ostro i tylko mała ilość ramu mi czasem przeszkadza (ale to bardziej w Far Cray-u niż w Doomie)

co do modowania to ju ż o tym myślałem i chyba zaniosę do serwisu kartę - powinni ją wymienić i wtedy się tym zajmę ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi