Zoltar Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 filmik o Ibizie (ktoś kiedyś na forum dał linka). O tak :twisted: :twisted: :twisted: Kurczę... Pamięta ktoś jego nazwę ? :idea: Dokładnie: Ibizas_Children-kavehg_at_hotmail_com-www_tranceaddict_com.wmv Dzięki. Znalazłem już w historii http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=521...=ibiza&&start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 a wiecie moze jak sie nazywala ta muza co jest w filmie " polowanie na czerwony pazdziernik " ta taka no wyrozniajaca sie , nie wiem czyje to jest ale wiesz ze jak wlasnie wychodzilem z domu na mature z polaka to puscili to w radiu i no nie tyle co dreszcze ale jakies maksymalnie dziwne uczucie :D jak wiecie o co mi chodzi to napiszcie a tak O Fortuna ! - ( Techno Remix ).mp3 to tez na mnie podzialalo ... ktos wczesniej to napisal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 szpak do takich pytan jest inny topic ! :twisted: sciagnij sobie soundtrack z "polowania na ..." o ile sie niemyle autor znany chocby z Conana , - Basil Poledouris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 trąbka Alana Rubina w utworze Minnie The Moocher poprostu jest bosska ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Jak sobie wyobrażę piłowanie zębów pilnikiem do metalu... Jak dziewczyna przemawia do mikrofonu... Jak słucham dobrej muzyki np. theme soundtrack z "das bot", wiele wersji tego jest ale oryginał i jedna wersja TECHNO wymiatają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Jak dziewczyna przemawia do mikrofonu... ....prowadząc program o wyrobie lodów na patyku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Jak dziewczyna przemawia do mikrofonu... ....prowadząc program o wyrobie lodów na patyku :lol: ....a ja to tak subtelnie określiłem :D Jak jakaś przedstawicielka płci przeciwnej tu wpadnie, to zaraz napisze że my jakieś męskie szowinistyczne świnie, czy jak... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 "Fear of the dark" live, jak cały tłum śpiewa refren, piękne uczucie, ciarki przy tym to pryszcz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 "Fear of the dark" live, jak cały tłum śpiewa refren, piękne uczucie, ciarki przy tym to pryszcz :twisted: podpisuje sie pod tym wszystkimi mozliwymi kończynami, to jest BOSKIE :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 słuchając koncertu Deep Purple "Bombay calling" a w szczególności piosenki pt" When a Blind Man Cries". słuchałem jej setki razy i zawsze mam dreszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Niewiem czy to ten sam rodzaj ciarek, ale mnie świeżbią kosteczki jak widze goscia w stylu "DRES JOŁ". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 a wiecie moze jak sie nazywala ta muza co jest w filmie " polowanie na czerwony pazdziernik " ta taka no wyrozniajaca sie...]raczej nie z tego filmu, ale tez lodz podwodna ;) moze o ta Ci chodzi: Crimson Tide Theme - Hans Zimmer dla mnie rowniez swietny kawalek koncertowki IronMaiden albo Rammstein... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 A mi... jak :) Hmmm... Oglądałem końcówke Requiem for a dream - ostatnie pare minut... :> popieram... szczególnie muzyka... i jeszcze przy graniu w United OFfensive, przy misji z samolotami n apoziomie veteran gdy musiałem ją powtarzac od tego samego momentu 14x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 a wiecie moze jak sie nazywala ta muza co jest w filmie " polowanie na czerwony pazdziernik " ta taka no wyrozniajaca sie...]raczej nie z tego filmu, ale tez lodz podwodna ;) moze o ta Ci chodzi: Crimson Tide Theme - Hans Zimmer dla mnie rowniez swietny kawalek (...) "Karmazynowy przypływ" to nie Polowanie na czerwony październik" - szpakowi chodzi pewnie o "Hunt for Red October - Theme song", niestety nie znam autora (występuje tam chyba chór Rosyjskiej Marynarki). Ale oba są b.dobre :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 "Karmazynowy przypływ" to nie Polowanie na czerwony październik" raczej nie z tego filmu, ale tez lodz podwodna :wink:... crimson tide theme :? wiem, ze to nie polowanie, ale z crimson tide jest bardzo slynna sciezka, wiec ja podalem dlatego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Depreche mode "never let me down again", rammstein "du hast" (podczas jazdy samochodem lub gry w carmageddon 1) oraz wszelkiej maści psy-trance w trakcie prowadzenia auta. Ważne, żeby dopasować pedał gazu do muzyki:> Kiedy moja kobieta z wyczuciem przejeżdza wszystkimi paznokciami u rąk od szyi przez całe plecy, ąż do kości ogonowej (w góre i w dół). Oprócz dreszczy, również mnie skręca i brakuje mi powietrza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Przed wszystkim co robiłem "pierwszy raz" :twisted: no i później też (w niektórych przypadkach :twisted:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 - naprawde dobry utworek trance'owy, ale taki co sprawia ze odlatuje :) - jak ogladalem DJ Tiesto - In Concert DVD - gdy zobaczylem te tlumy na Love Parade 2003 - jak wsiadalem do Mitsubishi Lancer Evo VIII - gdy pierwszy raz zobaczylem moja druga polowke :) /edit: bym zapomnial :) - pierwszy zakret brany z zaciagnietym recznym... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 mi przechodzą kiedy jest zimno i kiedy słucham Hansa Zimmera 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 przypomniało mi sie coś... jeszcze kiedy mama dzwoni na moja komórke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 No mi też się przypomniało jeszcze jedo dreszczogenne zdarzenie: jak się zębami po szybie ciągnie i one piszczą wtedy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 - Jak jechalem 140km/h przez teren zabudowany bez prawka - Jak slucham prog. trance to czasami mnie ciary przeleca - Jak zobaczylem moja druga polowke - Jak ktos mi mowi ze Muza z Energy 2000 to techno/trance :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 - Widok operacji chirurgicznych przyprawia mnie o dreszcze. - Hymn narodowy naszego kraju podczas ceremonii medalowych, mecze miedzypanstwowe itp. - Jak pochleje i widze fizys mojego kumpla :lol: I to by bylo na tyle 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 - - Hymn narodowy naszego kraju podczas ceremonii medalowych, mecze miedzypanstwowe itp. hehe zwłaszcza Edyta Górniak na mundialu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 - Jak slucham prog. trance to czasami mnie ciary przelecaco to prog. trance? progresiv trance? jakis przykład? :) - Jak ktos mi mowi ze Muza z Energy 2000 to techno/trance :evil:a co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 - Jak ktos mi mowi ze Muza z Energy 2000 to techno/trance :evil: a co to?Dyskoteka w Przytkowicach(czy Spytkowicach). Kumpel mnie zaraził jedną z tych płyt technem :D ale to daawno było :D A przechodziły mnie ciarki, gdy sikałem do umywalki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 - jak jechałem Nissanem 350 - jak dowiaduje sie ze mam lekcjie niemieckiego w szkole - jak dowiaduje sie ze ide do szkoly - jak jest mi zimno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Jak wstaje od poniedziałku do piątku o 6:30 i wiem, że o 7:00 mam wyjść do szkoły, brrrrr... :? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 stare instrumetale Metallici mniam - Pulling Teeth,Orion,To Live is to Die :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 syt. z wczoraj ... Gdy wyciągałem GAZa z metrowego błota wyciągarką z Hyundaia Gallopera... juz w pewnej chwili myślałem ze to w życiu sie nie uda... i dreszcz przeszedł mnie na myśl ze matka mnie zabije... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...