piotrek149 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 film Pink Floyd the wall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 - Jak ktos mi mowi ze Muza z Energy 2000 to techno/trance :evil: a co to?Dyskoteka w Przytkowicach(czy Spytkowicach). Kumpel mnie zaraził jedną z tych płyt technem :D ale to daawno było :D A przechodziły mnie ciarki, gdy sikałem do umywalki :lol: Dokladnie...Energy bleeeeeeeeeeeeeeee Progressiv Trance >> Prog. Trance [chyba dobrze napisalem] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 a wiecie moze jak sie nazywala ta muza co jest w filmie " polowanie na czerwony pazdziernik " ta taka no wyrozniajaca sie...]raczej nie z tego filmu, ale tez lodz podwodna ;) moze o ta Ci chodzi: Crimson Tide Theme - Hans Zimmer dla mnie rowniez swietny kawalek (...) "Karmazynowy przypływ" to nie Polowanie na czerwony październik" - szpakowi chodzi pewnie o "Hunt for Red October - Theme song", niestety nie znam autora (występuje tam chyba chór Rosyjskiej Marynarki). Ale oba są b.dobre :) . W "Polowaniu na Czerwony...." na pewno autorem tego songu z chórem rosyjskim w tle jest Basil Poledouris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Nowych doznan dostarczyl mi wystep grupy Lord Of The Dance prowadzonej przez Michaela Flatley'a. To jest cos, co warto obejrzec. A oprocz tego, wyrabisty jest film pokazujacy impreze Amsterdam Dance Mission 2004 w Waszym ulubionym klubie Ekwador w Manieczkach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Ekwador, System, Energy 2000, Kameleon... Błeeee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Jak mi dziewczyna wkłada język w ucho :lol: serio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Przed sprawdzeniem obecności na historii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Stare/nowe intro Sensajce XX wieku Wołoszańskiego ( szczególnie moment jak pokazują nazistów) :) Jak ktoś mi robi na plecach "Pisze pani na maszynie" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Tak serio mnie biora ciary jak wasze posty czytam brrr :l A tak to jak oglądałem SYGMATY w tym filmie coś jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Mnie dziś przechodziły ciarki jak grałem w Call of Duty United Offensive i przy obronie chaetau pod koniec misji jak przyjechało mnóstwo niemieckich czołgów rozpoczął się nalot aliantów, tam muzyka, sam klimat coś pięknego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 A mnie właśnie teraz ciary przelatują na maxa. Odpalcie sobie VIVE i posłuchajcie RAMMSTEINów, skumacie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Abstract scene ( www.abstract.scene.pl ) i muza na większości animacjach, a efektu dodaje jeszcze to, że impreza odbywa się w ruinach teatru 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 A mnie właśnie teraz ciary przelatują na maxa. Odpalcie sobie VIVE i posłuchajcie RAMMSTEINów, skumacie :> Podzielam i dodam od siebie Motorhead 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 film Pink Floyd the wall O tak - tez tak mialem. Pierwszy raz to ogladalem w towarzystwie dwoch poteznych kolumien. Wrazenie niesamowite. Tym bardziej, jesli sie zna i kocha te muzyke :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 film Pink Floyd the wall O tak - tez tak mialem. Pierwszy raz to ogladalem w towarzystwie dwoch poteznych kolumien (takich z glosnikami). Wrazenie niesamowite. Tym bardziej, jesli sie zna i kocha te muzyke :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 - Jak ktos mi mowi ze Muza z Energy 2000 to techno/trance :evil: a co to?Dyskoteka w Przytkowicach(czy Spytkowicach). Kumpel mnie zaraził jedną z tych płyt technem :D ale to daawno było :D A przechodziły mnie ciarki, gdy sikałem do umywalki :lol: Dokladnie...Energy bleeeeeeeeeeeeeeee Progressiv Trance >> Prog. Trance [chyba dobrze napisalem] [OT] @qbass: Co do muzyki - słuchałeś kiedyś DWP? Kumpel mi dał kiedyś linka - taki fajny trance który robią scenowcy - polecam: ftp://ftp.scene.org/pub/music/groups/drea...m_wave_project/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Jak dałem kumplowi poprowadzić mój samochód (jeszcze z czasów liceum)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor_Belial Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Tiaa, pierwszy orgazm z pewnością.... :D Krótki moment, gdy jadąc na rollercoasterze zaczynasz zjeżdzać w dół. oj, prawda.... a gdyu jeszcze widzisz ziemi przy swioch oczach...aaaaaa, znowu mnie przeszly... co do pierwszego : true, true.. A mnie właśnie teraz ciary przelatują na maxa. Odpalcie sobie VIVE i posłuchajcie RAMMSTEINów, skumacie :> chodzi o jedzenie :> :? buhaha.. Jak dałem kumplowi poprowadzić mój samochód (jeszcze z czasów liceum)... tiaaa, a mnie ciary przeszly jak sie zatrzymalismy i sie okazalo ze trzeba bedzie nowy reflektor kupic.. a zemdlalem prawie nastepnego dnia jak sie okazalo ze komplet, buhaha, refl przod x1 + kierunkowskaz x1, kosztuje 1400zl...no i to byl samochod mojej ciotki.. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Jak mnie przy 150 km/h rzuciło na zakręcie i poobracało z 3 razy jak się zatrzymałem to miałem takie ciarki że trudno mi na nogach ustać było… na 2 dzień komplet gum do wymiany kaplica ogólnie nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Jak mi dziewczyna wkłada język w ucho :lol: serio :DTo jest to :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor_Belial Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Jak mi dziewczyna wkłada język w ucho :lol: serio :D Hmm, to ja bym zmienil temat na "przy czym przeszodzą was ciarki (za kazdym razem)".. True, True Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Język w ucho :roll: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Przy hymnie narodowym (zwlaszcza przed jakims meczem siatkarzy - oczywiscie LIVE) i "51" - TSA, kto slyszal, ten wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Ja miałem dreszczyki jak grałem Return to Castel of Wolfenstein. Dokładniej w katakumbach :D klimat tam był niezły :D A co do muzyki gdy pierwszy raz słuchałem kawałkaThe Uruk-hai z Soundtracku z Władcy Pierścienia Dwie Wierze ( to jest ta scena kiedy kiedy armia orków idzie na złoty jar) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Mi ciarki przechodzily dzisiaj jak sluchalam Bone Thugs-N-Harmony - Days of Our Livez. Czasem mam taki nastoj ze przy wszystkich spokojniejszych nutkach przechodza mnie dreszcze :) Jesli chodzi o filmy to raczej nie, predzej sie moge poplakac ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Mnie przechodzą ciarki pare sekund po wypicu mixa cofeina + "efka". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Neonix Racja Return to Castel of Wolfenstein krypta miala mega klimat zawsze gralem w to jak bylo ciemno na sluchawkach i pare racy ciarki przeszly. Ciarki mi przeszly jak z kumplami 200 km/h jechalem po glownej ulicy w Gdansku. Jak spojrzalem na licznik to kopara w dol i ciarki po plecach!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 hmm.. wykrecony topic macie.. - no wiec czasami przy wolnych, dobrych kawalkach.. Whitney H - "Bodyguard" OST Celine Dion - Pour Que Te Mon Quere (albo podobnie) Nightwish - Diva The Corrs - Long night (na refrenie) Bajm - Ta sama chwila R Chojnacki - Niecierpliwi i wiele, wiele innych Ironow, Metallicow... - jak dziewczyna dotknie plecy, szyje... - jak koles scinal zakret i mi lusterko w wozie urwal... - jak jakis horror ogladam i jest moment napieca z odpowiednia muza - podczas gry w Freedom Fighters: muza tam po prostu jest boska - dla samej muzy warto zagrac (ja 3 razy cala przeszedlem - dla muzy) off-topic: wie ktos moze, jak ta muze wyciagnac w inny sposob, niz perfidne nagrywanie z wave-out... ? odpowiedzi na priva, aby forum nie zasmiecac i topicu nie krzaczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL3Y Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Mi ciarki przechodzily dzisiaj jak sluchalam Bone Thugs-N-Harmony - Days of Our Livez. Czasem mam taki nastoj ze przy wszystkich spokojniejszych nutkach przechodza mnie dreszcze :) Jesli chodzi o filmy to raczej nie, predzej sie moge poplakac ;POj Olcia;) :*.... mnie przechodza ciarki jak mi zimno:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...