xmin Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 mam dylemat aparat obsulugie karty sd moj telefon obsluguje karty mmc jaka karte kupic zeby dzialala i tu i tu?? jak dla mnie lepszym rozwiazaniem byla by sd.. bo tansza [256 mb] ale czy zadziala i tu i tu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 telefon prawdoopodobnie sd nie obsluzy (np. sl'ka nie obsluguje ) w druga strone nie powinno byc natomiast problemow :) wszystkie aparaty jakie spotkalem byly na mmc / sd wiec nei bylo klopotu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 sd sa duuzo szybsze od mmc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 sd sa duuzo szybsze od mmcnawet bardzo duuuużo - ja ci doradzam tak - idź do sklepu z kartami np."fotojoker" poproś żeby sprawdziła czy mmc działa w aparacie na 99% tak i masz po problemie natomiast telefon w 100% nie obsługuje SD - próbowałem na SX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 xmin, podaj jaki telefon i jaki aparat to bedziemy mogli cos wiecej napisac narazie twierdze ze mmc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmin Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 sl45i hp735 czyli chyba nie pozostaje mi nic innego jak kupic mmc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 hp735 obsługuje MMCSD a SL45i tylko MMC... Wybór chyba jest jasny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...