Dyferencjal Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Witam. Mam pytanie do wszystkich użytkowników z Wrocka. Nie wiecie może gdzie we Wrocławiu są jakieś szkoły Break-a? Może ktos ćwiczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 o , wlasnie , przydalby sie jakis spis szkol sztuk walki ;) najlepiej przydatnych na ulicy , boks itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 "Break-a" chodzi o Brake dance ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 hehe .... Fajnie wyszło, jeden mówi o tańcu a drugi o sztuce walki :D Co do Break Dance ... to 3 lata temu też się chciałem na to zapisać, jednak żadnego z kolegów nie mogłem namówić i mimo że juz miałem wszystko uzgodnione nie poszedłem .... Numer znalazłem w Gazecie Wyborczej był wtedy dodatek typu "Zorganizuj swoim dzieciom czas po szkole" - czy coś takiego :) Wiem, ze wtedy trenowali to obok Mieszczańskiej, niestety teraz juz nie pamietam ulicy .... Jednak poszukam i może znajdę ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 buehehe , noo , dobry jestem co? :) :lol: ale swoja droga przydalyby sie adresy szkol sztuk walk :oops: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 mam kumpla na kierunku, który trochę w tym siedzi...ma z kumplami nawet jakiś squad...dam znać jak go wypytam co i jak... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 wiem że jest jeszcze szkółka na Nowym Dworze, ale najlepiej jakby to było blisko rynku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...