durczyn Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 potrzebuje w jakiś sposób ściągnąć na ten telefon gry, tyle tylko że nieznalazłem jeszcze żadnego servisu dla tego akurat modelu, a w omnix, ponoć mówią że oni nic na niego jeszcze nie mają, możecie coś poradzić? znacie jakiś servis lub coś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Kup se kabel, sciagnij jakies gierki w javie z netu i zrzuc na telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Jak na razie nie można przegrywać gier/programów java na x5-2 ale podobno mają wyjść lub już wyszły dwa programy MyX-plorer i MySagemak 2004 które umożliwiają przesyłanie javy ale jak narazie nic mi o tym nie wiadomo a najlepsza stronka o tym sagemie czyli http://www.sagem.webd.pl/ padła :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 bynajmniej na tej stronie jest aktywne forum, to wlazłem i też mają z tym problem :cytuje ,, trzeba czekać, czekać, czekać...." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Bo to zła ... telefona była ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...