Aeroo Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 no i ciach!!! radeon 9800pro sie sypnoł artefakty jak cholera nawet w BIOSie a mialem fajna wersje nas hynixach i r360 nie sadze ze uda mi sie po wizycie z servisu miec tez na r360 a na tym to mi zalezy wiec doplacajac 200zł u qumpla w sklepie moge odrazu oddajac tamta ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ta http://sklep.benchmark.pl/pelny_13192.html co WY na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Sądze że warto, jeśli jeszcze istnieje możliwość rezygnacji z zamiany po kilku dniach to bym brał bez zastanowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ja bym wymienil, odblokujesz potoki i bedziesz mial Ultre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 z tym odblokowywaniem potokow to nie wiem :? ale zmienic na bank bym zmienil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 juz jest mozliwosc sprzetowej modyfikacji a w poniedzialek podobno ma sie ukazac nowy rivatuner który bedzie to potrafil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Skoro padł ci radeon, to mozesz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tego Geforce. Gorzej raczej nie będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Mi tez tydzien temu zdech R9800Pro, teraz wezme sobie jakies 6800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...