krawcu Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Tak ja w temacie tylko bez loli i robienia beki :wink: . Ja uważam że "europa" jeszcze jest daleko przed naszymi wielkimi pewniakami. Wcześniej Groclin a teraz Amica pokazały jedynie "klasę". Chyba że od momentu tego posta (L) strzeli 4 bramki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Dobrze, że polskie zespoły przegrywają. Tak ma być, bo może to doprowadzi do rozpadu PZPN - dopiero wtedy może się coś zmienić. Do tego czasu to nie ma nawet sensu oglądać tych żałosnych występów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Porazka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Żenada... EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Było to takie żenujące kopanie, że aż nie chce mi się więcej pisać... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ten temat powinien wykladowac w toppicu smiechu, albo w topicu zalosci takowy istnial :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 polska pilka nadaje sie... no wlasnie ona sie nigdzie nie nadaje. napewno nie na europejskie boiska, bo tam sa tylko smiechy z nas :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 no coment ... szkoda klawiatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Totalna kompromitacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Jak wyzej... :| Porazka,Wstyd,Chanba.... Zalosne to jest.. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 A co Ja mam powiedzieć??? Jestem kibicem Wisły (FOREVER) i wczoraj byłem jak zbity pies. Ale dzisiaj jest już duzo lepiej, niesmak jednak pozostaje. Trzeba życ nadzieją, będzie lepiej!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 no a u mnie są na pierwszym mijescu w tabeli ale okręgowki, nie ma to jak wiesio przyniesie brzoskiwnie w przerwie dl a drużyny a póxnij jest remis hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 "Polskie druzyny w pucharach sa jak jądra - uczestniczą ale nie wchodza... " i tym milym akcentem dziekujemy pzpn ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 "Polskie druzyny w pucharach sa jak jądra - uczestniczą ale nie wchodza... " i tym milym akcentem dziekujemy pzpn ;D 8O :lol: :lol: :lol: A PZPN jest tym... hu.. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...