anej Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Witam!!!Który wybrać do chłodzenia budy,pod względem ciszy musi być idealny 1.ARCTIC COOLING FAN PRO 2L - ręczna regulacja 14 dB!!! 2.Papst 8412NGL 80mm 12 dB 3.Tt Thunderblade LED 80mm Niebieski 21dbA 4.Y.S-TECH ULTRA SILENT 80 lub 92 Bardzo prosze o fachową rade.Chyba że macie coś tańszego i równie cichego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Arctic tani ale wydajnosc najsłabsza, papścior najcichszy, YS tech - głśnieniejszy, ale najlepszy stosunek hałasu do wydajności, Tt kijem przez szmate nie ruszaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anej Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Czy ten Arctic jest cichy czy nie bo różne opinie wyczytałem i już nie wiem,musze kupić min.2 więc 110zł a 40 to jest różnica godna uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Co by tu powiedziec... aha... TO JUZ BYLO!!!!!!!! Wielokrotnie te same tematy sa powtarzane, po prostu uzyj szukajki!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 nawet 10 tematow nizej jest o wentylach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anej Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 NO i kupiłem ARCTIC COOLING FAN PRO 2L ale jeden przyszedł z regulacją automatyczną i jedzie na dużych obrotach=głośno jak zrobić ręczną regulacje.2 godziny używałem opcji SZUKAJ wynik mierny dowiedziłem sie tylko że musze wywalić ten termik-diode i dać tam potęcjometr 10,20,50 KB Tylko wole sie upewnć czy to ma tak wglądać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Ehhh mowilem zeby brac z reczna regulacja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anej Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Pomyłka w sklepie internetowym,moge go oddać,i zamienić na ręczną regulacje tylko że zaś bedzie trzeba czakać,a jak idzie łatwym sposobem przerobić go to prosze o instrukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...