deeejot Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Mam pytanie do tych co maja tą gre i co juz sporo o niej wiedza a wiec czy w tej grze jest tylko 6 trackow ? czy tylko 1 miasta jesli kilka to jak sie je zdobywa ? to samy tyczy sie aut pytanie trugi co oznaczaja gwiazdki w grze 3 pytanie do czego sluzy radio w grze i bo GPS wiem ze sluzy do zaznaczenie gdzie jestm na mapie.Jesli ktos zna fajna strone na temat tej gry to prosze o linka - gra jest bardzo fajna mozna sie w nia z wczuc ma kilka bogow ale da sie zniesc :) POZDRAWIAM WSZYSTKICH LUDZI Z TEGO FORUM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 18WOS w prawdzie nie mam ale moge powiedziec Ci do czego sluzy radio na podstawie innych gier HT. W KotR przez radio wzywasz nawiazujesz kontakt z policja, dealerem samochodow lub innymi kierowcami. Mozesz wezwac pomoc, serwis lub zamowic konkretny samochod (marka, model, kolor) ktory bedzie na Ciebie czekal na o wyznaczonej porze w wyznaczonym przedstawicielstwie firmy. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Są w necie jakieś nowe autka do Hard Truck'a 18 Wheels (...). Może są jakieś osobow? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 niema , bynajmniej jak też kiedyś szukałem to nieznalazłem , a przekopałem dokładnie :/ (bynajmniej mi sie tak wydaje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Witam otoz gram w Hard tracka 2 (nie 18 whells) i mam takie pytanko, otoz na mapce sa zolte przyczepy ktore nalezy dowiesc do niektorych miast. I pyttko jest nastepujace: Czy jak zwioze te wszystkie naxczepy to czy bedzie jakas inna mapka? Czy w tej grze jest tylko ta mapka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 w całęj grze jest tylko ta jedna mapka. a te przyczepy to takie zadania specjalne i zarabiasz na nich dodatkową kase :) i nic więcej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 w całęj grze jest tylko ta jedna mapka. a te przyczepy to takie zadania specjalne i zarabiasz na nich dodatkową kase :) i nic więcej 8) THX za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A masz mape całą czy okrojoną? Kiedyś grałem i miałem nie pamiętam skąd mape z drogami np pod ziemią(kopalnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Ja mam standartowa, bez zadnych komaplni itp. Jak masz screena tej mapki to zarzuc. A skad to mapke sciagnales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Jak już napisałem to było kiedyś, więc jest to nie wykonalne, zresztą niestety nie umiem screenów na forum zarzucać. p.s. Kumpel jeszcze niedawno grał więc go zapytam i postaram się odezwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Poszukaj w szukajce topicu, tam pisze jak zamieszczac zdjec, screeny itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 sorry że odkopuje temat ale zakupiłem sobie na allegro tą cudowną grę w wersji 1,2 pl i poszukuje do niej pliku który zmieni licznik z mil na kilometry z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...