yonash Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Witam wszystkich Wiec tak: partycja E: ma rozmiar 12,8gb. Wczoraj zauwazylem ze wszystko co sie na niej znajduje zajmuje 8,3 gb a system pokazuje mi ze wolnego miejsca mam tylko 2,7 gb. Z prostych obliczen wynika ze: 12,8 minus 8,3 = 4,5 gb. Wiec dlaczego dostepnego wolnego miejsc mam tylko 2,7gb zamiast mniej wiecej 4,5gb??. System to Win XP pro, partycje oszyscilem z niepotzrebnych plikow, kosz na tej partycji wylaczony, przywracanie systemy tez wylaczone i wyczyszczone. Dodam jeszcze ze do folderu "Volume System Information" nie moge wejsc gdyz jest odmowa dostepu, a w jego wlasciwosciach pokazuje ze zajmuje on 0mb. Jakies pomysly?? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Plik stronnicowania zajmuje resztę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yonash Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Hm to znaczy ze co? w ogole to nigdy tak nie bylo. Jak zrobic zeby "to" bylo normalnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 sprawdz ustawinia pliku stronicowania, ustaw najlepiej staly rozmiar (w zaleznosci od ilosci ramu) a jesli to nie to...hmm moze norton prtotected bin czy jak to tam sie nazywalo :) w kazdym razie jak uzywasz np. nortona antyvirusa to to tez pewnie masz a to wlasnie przyczynia sie do takich "problemow" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Przenieś plik stronnicowania na dysk D: panel sterowania/system/zaawansowane/wydajność/zaawansowane/ pamięć wirtualna/zmień - zaznacz D i "ustaw" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yonash Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Plik srtonnicowania mam na partycji c:/ wiec to nie to a Nortona nie mam wiec jego "protektor" tez odpada :( co to jeszce moze byc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Start->Uruchom, wpisz komendę cmd, a następnie w oknie dos'u: chkdsk e: /R Być może masz coś nakaszanione w systemie plików. Jeżeli tak jest, to komenda ta powinna pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yonash Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Sprawdzilem dysk tym chkdks e:/R ladnie wszystko przeszlo, uszkodzonych bylo 0, zajetych pzrez system okolo 8000 KB!. Wiec to nie to a miejsce dalej tak samo. Blagam pomozcie bo mnie cos trafi z tym!!!. O co tu K***A chodzi?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...