Skocz do zawartości
zibi322

kosmetyki ze spermy - LOL

Rekomendowane odpowiedzi

jak se pomysle, ze np. moja dziwczyna smarooje se twarz jakims kosmetykiem ze spermy jakiegos faceta, to rzygac mi sie kce ;)

wiem,z e to jest siakos tam dezynfekowane itp, ale i tajk jest obrzydliwe

Dokładnie, chociaż oni wykorzystują pewnie tylko jakiś tam jeden związek białka czy inne coś. Tak czy inaczej od dziś używam tylko szarego mydła :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak se pomysle, ze np. moja dziwczyna smarooje se twarz jakims kosmetykiem ze spermy jakiegos faceta, to rzygac mi sie kce ;)

wiem,z e to jest siakos tam dezynfekowane itp, ale i tajk jest obrzydliwe

Dokładnie, chociaż oni wykorzystują pewnie tylko jakiś tam jeden związek białka czy inne coś. Tak czy inaczej od dziś używam tylko szarego mydła :lol:

ja tesh ;) :lol:

i to jeshcze sperma jakiegos chlopa, ktoory sie nie myje, ble fu ble ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za walenie gruchy dają 50 zł , to jest za 4 ml :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ile można zarobić?

Adam pokazuje kwit. Po odtrąceniu podatku, za 4 ml spermy otrzymał 50 złotych.

- Co taki kiepski byłeś? - komentuje z przekąsem Zenek.

We wsi żaden chłop nie pokaże kwitka, jeśli nie ma na nim adnotacji, że oddał co najmniej 6 ml.

Na kwicie Adama była też pieczątka firmy "MCW - Polska" z adresem w Siemiatyczach i numerem telefonu.

8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol:

PS. był taki odcinek Beavis and Butthead - Bank Spermy :lol: :lol: :lol: Ale to??!!! Kurna....spermobusem( dosłownie tak to się nazywa) jeżdżą po wsiach :lol: :lol: :lol: Rzeczywistość przerasta fikcję :lol: :lol: 8O :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby mmoja laska tego uzywala, to bym jej kijem nie dotknal ;)

ale wiecie co, qrcze tak se pomyslalem,z eby tam pojechac oddac troche przez kilka dni i miec kase :P

qrde nie goopie ;)

i oddatkowo zwiedzilbym spermobus :lol:

qrde, a moze wysle komus z was proobke i przekazecie, polowa kasy dal was ;) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi