RS Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 czesc, instalowal juz ktos z was nowe catalysty? Wlasnie to zrobilem, i nie mam nigdzie opcji HihgPerformance..... szybkie pierwsze testy w q3 i call of duty zrobilem.... w q3 spadek 6fps a w Cod 3 fps, testy oczywiscie powtarzane kilkukrotnie. Karta - Radeon 9600pro, wczesniejsze sterowniki to Dna na podstawie cat4.6 - na tych mi gry najszybciej chodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Chodzi ci o stery 8.07? Do wszystkich, co chcą ich użyć do zmodowania 9800 SE@PRO. Mi się tego zrobić nie udało, innym też nie, wiec nawet nie próbujcie, bo jedyny efekt to obraz 640/480, obraz w 4 bitach i dalej tylko 4 potoki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 a jak z r9100? daja cos dla tych kart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...