sebasw Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Sluchajcie... maksymalnie w BIOSie mojej plyty moge ustawic 2,85 V, a moje ddry lubia pracowac przy 2,95 nie chcialbym robic zadnych sprzetowych kombinacji. Czy da sie jakos programowo zwiekszyc to napiecie, np. przy aktualizacji BIOSu, moze ASUS na to wpasc ? czyw gre wchodza tylko przerobki plyty, ew. jakies urzadzenia spejcjalne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Nie :!: Jedynie lutownicom możesz zwiększyć napięcia na pamiątkach :): No ewentualnie możesz zainwestować w OCZ DDR BOOSTER. nie mam pojęcia gdzie to jest do kupienia i czy wogóle w polsce można to kupić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Wystarczy przeprogramować bios. ;) ;) ;) Na A7N8X jest bios Uber'a. Poszukaj, może na Twoją mobo też coś znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 oko szukam. Fajnie by bylo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snail Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 a ja mam asrocka plyte; pamieci 266 przy podkrecaniu powyzej 330 reset pytanie : i co teraz?jest jakas rada zeby to szlo wiecej niz 333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 @Snail Już ładnie się podkręciły. Zmień timingi i napięcie. ... i dużo czytaj forum :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 są mody do płyt astrock da sie przerobić tylko płyty K7S8X i K7S8XE obydwie z rev 1.0 czyli bez hybid booster sam nawet robiłem moda na napiecie pamieci orginalnie na asrockach już jest 2.75v ja dawałem 3.0v na tej stronie są mody http://www.ocworkbench.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...