Rhoth Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Witam Mam płytę główną L7S7A2 z prockiem AMD 1600+ XP i chciałbym do niej zmienić procek. Jaki największy model mogę do niej włożyć? Btw, zdaję sobie sprawę, że ta płyta nie jest ,,demonem prędkości" jak tu na forum mówił jeden z ludków :) , Więc jeśli juz zmieniać, czy bede musiał także wymienić płyte główną - chciałbym na to przeznaczyć - góra 400 zł (na samą płytę, bądź procek). Proszę o pomoc Link do płyty: http://www.ecsusa.com/products/l7s7a2.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 nie wiem co będzie obsługiwać ale jak chcesz qpić plyte do 400 zeta to mam i polecam abita AN7 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ten ecs to chyba najbardziej udany model w historii firmy sprawdz na stronie producenta ,ale pewnie najwiekszy proc to Barton 2800+ na fsb166 wielu ludziom ta plyta chodzila spokojnie na fsb200 wiec i Bartona 3200+ tez mozna wlozyc oczywiscie Sempron do 2800+ wlacznie tez bedzie na niej smigal masz wiec do wyboru praktycznie wszystkie dostepne jeszcze procesory na SocketA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Plyty to nie zmieniaj, kup proca jakiegos bartona i bedzie dzialal, magistrala 200MHz dostepna po wgraniu zmodowanego biosu. Jak na ECS-a to jeden z lepszych, jak nie najlepszy model plyty z tej fabryki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...