Buziak Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Mam problem, kumpel mi nie wierzyl, ze jak zmienie stery to bede mial wynik o 1000 wyzszy i mialem mu poslac link do ORB, a wiec zainstalowalem stery test przeszedl, ale nie moge wyslac wyniku :/ niewiem co jest grane. Wyswietla mi sie cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Jakiej używasz przeglondarki internetowej i jaka wersja 3DMarka2001 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Przeinstaluj 3DMarka... Wczesniej go odinstaluj. Miale to samo dokladnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Jakiej używasz przeglondarki internetowej i jaka wersja 3DMarka2001 ? Co do przegladarki to uzywam MyIE2, wczoraj ja nawet odinstalowalem, razem z nia 3DMarka, restarcik instalacja 3DMarka i nawet na standardowym explorerze to bylo :( No coz jeszcze poproboje cos wykombinowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Kombinuj bo musi dzialac :D Mi sie udalo za 3 razem... Popruboj jeszcze przegladarke porejestrowac jako domyslna powtornie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...