ser_visant Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Serwis Tom's Hardware (http://www17.tomshardware.com/cpu/02q3/020...0916/index.html) przetestował kilkadziesiąt wentylatorków do procesorów AMD (w tym sławetne Titany ;) ), niestety jak to w życiu bywa większość z nich nie będzie dostępna w polsce. Test potwierdza tezę że niekoniecznie cena wentylatora odzwierciedla jego wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ehhh... chyba padł serwer na tomshardware :( właśnie przestało mi to działać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ekstra! Skoncza sie pytania typu: Jaki cooler? Chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 "Polska" z małej litery? Całkowity brak szacunku dla ojczyzny :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Ewoks=- Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 szkoda tylko ze w testach zabraklo volcano 7,7+ czy 9 bo jestem bardzo ciakaw jak wypadly by w porownaniu z tym coolmastarem hhc-001 jak myslicie ktory bylby lepszy?, mam na procku 7+ i nie wiem czy nie pokusic sie o tego coolmastera ciekawie to wyglada moze rownie dobrze bedzie odbieral temp z szybszych prockow (1700+) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...