333kris333 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Już chyba ostatni raz sie zapytam :roll: Po obliczeniu całej powierzchni z którą styka sie woda wyszło mi że ta powierzchnia wynosi w 1 bloku 7892mm2 a w 2 bloku 7317mm2 czyli róznica 575mm2 To który jest lepszy? Prosze jeszcze raz o odpowiedź :D Pozdrawiam P.S. Pokaże fotki z produkcji :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 ale jezeli wloty beda / to woda bedzie miala ulatwiony przeplyw nad finami/pinami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<maXus> Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Ja zrobilem bloczek podobny do tego numer 2.Piny jednak nie sa w ksztalcie kwadratow tylko rombow co ma na celu zmiejszyc opor. Wycinalem pilka do metalu wiec piny wyszly okolo 0,8 do 1,2 mm, odstepy okolo 1 mm.Niektore piny sa troszke wieksze inne mniejsze, pilka do metalu to skomplikowane narzedzie.Top jest z miedzi z tego wzgledu ze jak pisalem wyzej piny nie sa rowne i nie chcialem zeby bylo widac niedokladnosci przez top z pleksy.Mam nadzieje ze zrozumiale napisalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 2 jest wydajniejsza ze względu na mieszanie wody przez piny Tak romb byłby trochę lepszy ale nie mieszajmy koledze bardziej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...