nadi Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Witam mam aparat kodaka cx6200 i karte 128 SD kumpel przez przypadek skasowal kilka zdjec (nie formatowal karty) czy jest mozliwe odzyskanie w jakis sposob tych zdjec przy pomocy jakiegos programu bardzo zalezy mi na tych zdjeciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Jak masz w komputerze czytnik kart to mozesz zalaczyc jakis program na PC do odrzyskiwania danych np: Ontrack EasyRecovery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 no wlasnie nie mam czytnika wale przez kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Bez czytnika raczej zapomnij o odzyskiwaniu zdjęć. Chyba, że aparat współpracuje z kompem w trybie "mass storage" (widziany jest jako dysk), wtedy można spróbować jakimś programem - ja kiedyś używałem do tego GetDataBack ale przez czytnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...