LpastA Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 witam. mam problem z identyfikacja plyty pod slot1:) jakis no name:( nie ma zadnych oznaczen na pcb typu marka, model. ma zintegrowane usb, audio i vga. jest na sis-ie (chyba sis620) grafika jest sis6326, audio cmi8330. dzis zainstaluje sterowniki bo win 89se, ani me nie wykrywa. najgorsze to ze nie ma zadnych wyjsc!! wszystko na sledzie, ktorych nie ma, bo kupione przez niemote na bazarze. za 30zl z pII 233mhz. moze ktos mial podobnego dziwolaga. przydaloby sie wiedziec skad wziac takie sledzie, ew zrobiloby sie gdyby wiedziec jakie sygnaly wychodza z plyty. wiem ze ten opis jest smieszny, ale licze ze ktos mial cos takiego;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 mozesz sprobowac aida32 , choc nie wiem czy takiego starocia wykryje . na bank musi byc cos naniej napisane jakies namberkicyferki a wtedy google sie kłania skad wiesz ze jest na sisie XXX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LpastA Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 jakas aida nie wykryla, sprobuje jeszcze sandre, a jak nie to moze wymieni ja na inna u tego samego "dystrybutora":) nawet nie wiem czy te stery co sciagnalem dobre bo nie instalowalem. przyjze sie jej dokladnie. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 ID Biosu spisz to co pokazuje się na dole ekranu zaraz po odpaleniu kompa (możesz wcisnąć Pause aby zatrzymać kompa i spisać dokladnie) potem wklep tą sekwencję w Google i się znajdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Tak samo ID powinno znajdować się gdzieś na laminacie tej płyty ... http://www.fcc.gov/oet/fccid/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...