Mumin3k Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Mam zamiar w najblizszym czasie kupic sobie nowa plyte glowna poniewaz moja juz jest lekko z pupci :P Plyta ma sie utrzymac w granicach do max 350 zł i chodzic z prockiem AMD Athlon XP 2000+ :P Najwazniejsze zeby działała dobrze (czyt. chodziła wydajnie :lol: ) z kartą graficzną : "HiS Ati Radeon 9600XT 128bit 128ddr" albo cos w tym stylu bo to bedzie nastepna rzecz ktora kupie. Przy okazji jak juz bedziecie cos pisac to mozecie polecic jakas fajna karte graficzną do 700 zł (interesuje mnie tylko Radeon, nie trawie GeForce'ów). Aha, zapomnialem dodac, ze chcialbym jeszcze zeby byla na tyle wytrzymala i dobra zebym mogl podkrecic mojego procka do 2400. Pozdrawiam, Mumin3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 przerabiane 1000 razy nf7 :] end of topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin3k Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Hehe dzieki, tylko mnie upewniles :) Mialem wlasnie zamiar to kupic ale jak to ze mna bywa zapomnialem dodac tego do topicu :P Dzieki ! Pozdrawiam, Mumin3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 A zamiast tego Radka9600XT kup 9800se@PRO bardziej się opłaca cenowo i wydajnościowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 NF7 najepsza płyta ma tobic 180pare stron Duuuuuuuuzo do czytania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Nie wyskakuje zbyt poza twój przedział cenowy a płytka full wypas. DFI Infinity NFII http://pcprojekt.pl/?str=katalog_produktow...id_produktu=101 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 jak tylko możesz bierz DFI:!: płytka jest superowska!!!!!!!!!!!!! Ale i abit będzie spox nie masz dużych wymagań więc nawet i epox by uszedł.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 (...) nawet i emox by uszedł.... Emox :?: - jakaś nowa marka płyt głównych ??? Ja słyszałem tylko o Epoxie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 my god co literówki nie można zrobić nawet jej nie zauważyłem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 my god co literówki nie można zrobić nawet jej nie zauważyłem.....Nie no można, tylko tak poprawiam :) A co do pytania Mumina3k: NF-7 brać i nie patrzeć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 żałuje ze nie qpiłęm nf7s :/ moja an7 wymiękka na fsb 227 , a może to proc ???................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...