McBenner Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Pluje sobie w brode, bo kupilem miesiac temu 256 mb sdr za 215 zl i jak na owe czasy to bylo tanio bo kupilem kingstony. Teraz cena co prawda zwyklych pamieci 256 sdr oscyluje w okolicach 120 zl. Tragedia, moznaby 100 zl oszczedzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunter Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Takie życie.Ja też miałem sobie kupić ram w tamtym czasie ,bo bałem się że jeszcze pójdzie w górę.Ale zaryzykowałem i teraz moę kupić taniej :x ale mam niestety problem z BIOS-em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 no ja kupilem na allegro 256 za 100zl :) ale z ta pamiecia to tragedia skacze jak ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 no ja kupilem na allegro 256 za 100zl :) ale z ta pamiecia to tragedia skacze jak ... :) pamięć skacze :?: ciekawe... :o Niestety ceny trudno przewidzieć a czeakać w niekończoność(żeby ceny spadły) też się nie chce. ps. ja czekam he he żeby potaniały troche HDD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...