Skocz do zawartości
boss

Mod myszy optycznej

Rekomendowane odpowiedzi

berqt-ja mam ta myche (ale za 65 qpilem :D) jak zrobish i stestojesh w csa i bedzie dzialala, to podaj dane myshki :P

czy ktos nie orientuje sie, gdzie w krakowie mozna TANIO kupic te myszy optyczne Logitecha?? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko do SpiderMANa:

sam zmodowalaes swego gryzonia? moze zapodasz troche info dla poczatkujacych moderow, heh..  :oops:

Potrzebny bedzie srubokret krzyzakowy, lutownica, kalafonia, cyna, troche zrecznosci (nie do zakupienia ;)) oraz 10 minut wolego czasu - to odnosnie diody, a malowanie to juz inna historia. Chwilke na pewno zejdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A niebieskie żrą wiecej prądu od czerwonych? bo tak sie składa ze mój gryzon nie ma ogonka :D i niewiem czy jest sens a co do diod niebieskich to ja oświetlam nimi bude :D a kosztowały mnie 2,5zł/szt z tym ze to są soczewkowe :D czyli dają zajebiście mocne światło:D a tak pozatym to mnie jeszcze czeka wymiana diod w karcie sieciowej i zdjęcie czerwonej diody z mobo bo mi to cholernie szpeci... później tylko wymienie diody w cdrw i cd i fdd i bedzie cool niebiesko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko do SpiderMANa:

sam zmodowalaes swego gryzonia? moze zapodasz troche info dla poczatkujacych moderow, heh..  :oops:

Potrzebny bedzie srubokret krzyzakowy, lutownica, kalafonia, cyna, troche zrecznosci (nie do zakupienia ;)) oraz 10 minut wolego czasu - to odnosnie diody, a malowanie to juz inna historia. Chwilke na pewno zejdzie.

widze, ze kolega tez z grodu Kraka :D

dlatego spytam, gdzie sie zaopatrzyles w te niebieskie diody?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...