n305 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 hmm no to niech ktoś powie czy jest jakaś różnica jaką diode włoże i jaką role właściwie spełnia dioda w tego typu myszach (czy jako oświetlenie podłoża, czy co?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 berqt-ja mam ta myche (ale za 65 qpilem :D) jak zrobish i stestojesh w csa i bedzie dzialala, to podaj dane myshki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 berqt-ja mam ta myche (ale za 65 qpilem :D) jak zrobish i stestojesh w csa i bedzie dzialala, to podaj dane myshki :P czy ktos nie orientuje sie, gdzie w krakowie mozna TANIO kupic te myszy optyczne Logitecha?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 allegro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Pytanko do SpiderMANa: sam zmodowalaes swego gryzonia? moze zapodasz troche info dla poczatkujacych moderow, heh.. :oops: Potrzebny bedzie srubokret krzyzakowy, lutownica, kalafonia, cyna, troche zrecznosci (nie do zakupienia ;)) oraz 10 minut wolego czasu - to odnosnie diody, a malowanie to juz inna historia. Chwilke na pewno zejdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 (...)jaką role właściwie spełnia dioda w tego typu myszach Jako oświetlenie podłoża. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 A niebieskie żrą wiecej prądu od czerwonych? bo tak sie składa ze mój gryzon nie ma ogonka :D i niewiem czy jest sens a co do diod niebieskich to ja oświetlam nimi bude :D a kosztowały mnie 2,5zł/szt z tym ze to są soczewkowe :D czyli dają zajebiście mocne światło:D a tak pozatym to mnie jeszcze czeka wymiana diod w karcie sieciowej i zdjęcie czerwonej diody z mobo bo mi to cholernie szpeci... później tylko wymienie diody w cdrw i cd i fdd i bedzie cool niebiesko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 A niebieskie żrą wiecej prądu od czerwonych? (...) Z tego co wiem to tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 A niebieskie żrą wiecej prądu od czerwonych? (...) Z tego co wiem to tak.No to du** zbita :( hlip hlip bo mi gryzoń bedzie się szybko męczył (czyt rozładowywał) :( hlip hlip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 w sobote powiem wam czy myszka po takim modzie dziala bo kupuje optyczna logitech'a, te za 80zl :) No i jak tam? cos dzialasz? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Pytanko do SpiderMANa: sam zmodowalaes swego gryzonia? moze zapodasz troche info dla poczatkujacych moderow, heh.. :oops: Potrzebny bedzie srubokret krzyzakowy, lutownica, kalafonia, cyna, troche zrecznosci (nie do zakupienia ;)) oraz 10 minut wolego czasu - to odnosnie diody, a malowanie to juz inna historia. Chwilke na pewno zejdzie. widze, ze kolega tez z grodu Kraka :D dlatego spytam, gdzie sie zaopatrzyles w te niebieskie diody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...