koja Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 mam Geforce2 Mx/Mx 400 , czyli 64 MB pamięci - do dzisiaj. Po zainstalowaniu gierki, która potrzebowała 32MB pamięci karty graf. System stwierdził, że zwiększy plik stronicowania i zwiększył, może palnę, ale czy nie właśnie kosztem karty i zeżarł jej dokładnie połowę pamięci. Czy to można odkręcić, jeśli to rzeczywiście było powodem utraty aż 32 MB. To w ogóle możliwe, żeby gierka nie chciała chodzić, kiedy było tyle pamięci w zapasie? :? a tak przy okazji jaką kartę warto kupić, bo zdaje się moja nie ma zbyt świetlanej przyszłości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 a tak przy okazji jaką kartę warto kupić, bo zdaje się moja nie ma zbyt świetlanej przyszłości wszytsko zalezy od twojego obecnego sprzetu i kwoty jaka mozesz na ten cel przeznaczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 podaj swoje parametry i kwote no vpu moze pamieci wiecej bo pewnie masz 256mbsdr ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Windows kartożerca LOL :)) Miałeś 64MB, masz je nadal... Jak najbardziej możliwe, że gra nie chciała chodzić - to że karta ma wymaganą ilość pamięci to nie wszystko. GF2 jest już przestarzały, a zmień go na --> http://forum.purepc.pl/search.php lub --> www.google.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...