wheelerfan Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Ponad miesiąć minął i gdzie ten Abit?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoob Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 wheelerfan nie rozumiem do czego pijesz??Spójrz na podpis i powinno wszystko być jasne!! :twisted: Jak są jakieś pytania ja chętnie odpowiem!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Padł mi asusik :( Mam zamiar powrócić do Abita chciałbym kupić Abita NF7 bez zadnych literek ;] ale na tej stronie płyta wygląda tak : http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4142...f554e445f4c414e a na tej wygląda już tak http://www.frazpc.pl/sklep/opis/20417 hmmm różnią się te płyty czymś oprócz kolorem ? Kupuję ją w celach overclockerskich ;] Na asusie a7v8x-x mojego XP2000 dokręciłem do 2275 (FSB 198) czyli calkiem sporo jak na KT 400 (Temperaturka przy obciazeniu 52 stopnie ;] :twisted: Jak myslicie na NF7 pojdzie wiecej ? Czy przy zmianie chipsetu z kt 400 na nf2 ultra 400 proc przy tym samym taktowaniu bedzie sie grzał mniej czy raczej więcej ? Proszę o wyczerpującą odpowiedź ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Tylko zanim zmienisz Mobo to mam taką małą prośbę:mianowicie jakbyś mógł to porób testy(chociaż 3DMark2001 i 2003) na Swojej MSI (na ustawieniach defaulowych też) a póżniej na NF7 sl i sprawdź która jest na takich ustawieniach szybsza,a jako że mamy podobny sprzęt to jestem ciekawy która będzie szybsza na nominalnych. P.S. Jak zrobiłeś taki wynik w 3DSmarku2003?Bo ja mam w 2001 wyższy (troszkę) ale w 2003 o ok 600 pkt niższy od Ciebie(których omeg używasz i czy zmieniałeś coś we właściwościach sterów) czy to może to że ja mam gpu ustawione na 350 Mhz robi różnice (jakie masz chłodzenie na grafie?robiłeś może jakieś mody?) Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Wedleżyczenia zayonnc testy na MSI poleciały w kolejności 3dmark 2003 pcmark 2002 Aida odczyt z pamieci i zapis do pamieci (wszystko defaul ustawienia proca i grafiki i pamieci). Teraz czekam na ABITA i bedzie mały pojedynek!! :twisted: W sumie mam juz dzis ABITA zamówionego za dobre pieniądze 350zl ale dziś mam egzamin i jak nie zdam to bede na tyle w....iony ze chyba odpuszcze dzis zmiane mobo bo jescze cos niechcaco polamie!! :xTo ja obiecywałem czy Ty?? Kupiłeś i cicho sza, topic umarł czy jak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...