DTM Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 jak w temacie - co oznaczaja diody: czrwona i pomaranczowa? nie mam przy sobie instrukcji a potrzeba mi info jak najszybciej czerwona to pewnie zasilanie (wlaczony komputer) a pomaranczowa??? w stanie czuwania swieci sie zielona ps. szukalem ale nie moglem znalezc informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trittutitu Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 patrz na diody i włącz kompa odłącz od prądu włącz w stan czuwania i sie dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 mnie zastanawialo dlaczego jest pomaranczowa teraz jak wylaczylem swieci sie zielona a pomaranczowa to ona sie robni jak wlacze - pewnie od tej czerwonej - dobrze mysle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...