Heat Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Jak wiecie Crunchips wprowadzil nowa zabawe "znajdz swoja polowke" :lol: Jestem ciekaw czy ktos z tweakowcow trafil juz na lewa i prawa polowke banknotu ? Ja mam prawie same prawe polowki :/ No poza 200€ bo ta jako jedyna mam lewa . Zawsze mozna by sie ewentualnie "dobrac" i podzielic 50/50 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Ale po co się dzielić 50/50 skoro i tak masz jedną połówkę? :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ale wtedy mozna rozmienic :D i miec z tego pozytek :D jak znajde prawa od 200€ to sie odezwe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ty masz prawa ja lewa , odbieramy i dzielimy sie 50/50 :) Swoja droga to dziwie sie ze jeszcze na allegro tego nie sprzedaja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 znaczy ze co? targaja prawdziwe banknoty i wsadzaja w chipsy czy to jakies kupony tylko ktore sie wymienia na hajs po skompletowaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Kupony - tak dobrze to nie ma, zeby prawdziwe banknoty dawali. Ja mam prawa czesc 10E - ktos ma lewa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 o kurna to jest mysl ;) ide rano kupic chipsy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 przylaczam sie , kupie ze 2 gufno warte paczki i sie obaka .. aco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Heh no ja jestem makasrycznym zjadaczem chipsów ale sporo tego juz wywalilem. Obecnie mam (z dzisiejszego wieczorku filmowego) :D prawa 10 i lewa 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Heh ja tez mam prawa 10E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Ja mam 500 E lewą. Moze ktoś ma prawą ??? Bo w końcu 2200 zł drogą nie chodzi. Zauważyłem również, że 10 E trafiają się tylko prawe połówki. Mam nawet prawe 10 ze Szczecina, bo akurat brat był po drodze :lol:, myślałem, że rozmieszczenie połówek może zależeć od rejonu w Polsce, ale zdaje mi się, że jest to jedna wielka lipa. Narobili prawych 10, a lewych zrobili 10 razy mniej i weź tu traf :( :) EDIT: Sorry chłopaki, że wam chęci narobiłem, ale niestety mam prawą połówkę 500 E :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ty masz prawa ja lewa , odbieramy i dzielimy sie 50/50 :) Swoja droga to dziwie sie ze jeszcze na allegro tego nie sprzedaja :lol: Jak to nie 500 i 100 Euro :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 nom ciekawe... jazda chopoki z czipsami :) jotro lece kupic karton :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ciach!owarte, ludziom odwala już mocno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 @psychodeliczny - ja mam taka 500E jak na tej aukcji :D http://img.allegro.pl/photos/oryginal/32/3...322059/32205931 Jak masz ta druga polowe to daj znac, 1k PLN piechota nie chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Ja tam nie jem chipsów. Strasznie tuczą. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Ja tam nie jem chipsów. Strasznie tuczą. :?A kto powiedział, że kupione czipsy (czy jak kto woli chipsy) trzeba jeść :?: Kupujesz wyjmujesz połówkę, a czipsy dajesz jakiemuś dzieciakowi (jak oczywiście nie zamierzasz ich jeść) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Ide kupie zaraz z 3 paczki i dam znac !!! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Tia, pewnie wydrukowali 50 tys. prawych polówek i 50 lewych, i teraz tarzają się ze śmiechu, bo ludzie dali się nabrać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Tia, pewnie wydrukowali 50 tys. prawych polówek i 50 lewych, i teraz tarzają się ze śmiechu, bo ludzie dali się nabrać :PDokładnie, przecież nie mogą za dużo stracić bo to chyba logiczne :) Ale chipsy można sobie pojeść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 hyh, jak bym miał lewą 500 to bym brał przynajmniej 3/4 wygranej kwoty :D a nie połowe :> kto by się zgodził na połowe ten osioł :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 zydek jestes i tyle ;) [joke] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 hyh, jak bym miał lewą 500 to bym brał przynajmniej 3/4 wygranej kwoty :D a nie połowe :> kto by się zgodził na połowe ten osioł :twisted: jakbys mial lewa to bys sam kupil ze 100 paczek i prawa znalazl 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 O_o szamnę sobie dzisiaj kranczipsa ;-) szukając lewej 500tki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 mam lewa 5E ma ktos prawa :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Tu macie ilosc banknotow jakie mozna wygrac: 12,500 sztuk - E5 9450 sztuk - E10 50 sztuk - E20 20 sztuk - E50 5 sztuk - E100 5 sztuk - E200 5 sztuk - E500 Powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 ja mam prawą 20 € prawa 10 € i lewa 50 € jak ktos cos ma to dawac cynk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 I o to wlasnie chodzi! Postepujecie dokladnie jak zalozyla to sobie firma produkujaca chipsy; nie mniej jednak zycze powodzenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Tu macie ilosc banknotow jakie mozna wygrac: 12,500 sztuk - E5 9450 sztuk - E10 50 sztuk - E20 20 sztuk - E50 5 sztuk - E100 5 sztuk - E200 5 sztuk - E500 Powodzenia :D Wooo to przy tych liczbach BIG Rispekt dla ludzi którzy mają E500 i E200 8O :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Tu macie ilosc banknotow jakie mozna wygrac: 12,500 sztuk - E5 9450 sztuk - E10 50 sztuk - E20 20 sztuk - E50 5 sztuk - E100 5 sztuk - E200 5 sztuk - E500 Powodzenia :D Wooo to przy tych liczbach BIG Rispekt dla ludzi którzy mają E500 i E200 8O :) ale to chodzi ze mozna poskladac 5x200 i 5x200 a moze byc wydrukowane 600 lewych i 5 prawych i wez se zbieraj :) (przybnajmniej tak to rozumiem) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...