paprotek Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 no wlasnie to o to chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 i najlepsze by bylo jak by ktos znalazl ta unikalna polowke 500e i nie swioadomy tego wyrzucil ja jak wszystkie smieci ktore dodaja do czipsów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 dokladnie ;] nic tylko kupowac chipsy i sprawdzac...albo grac w totka ;] sznase prawie ze porownywalne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 a ja w Laysach wygralem ostatnio mala paczke. Odebralem mala paczke i wygralem 10zl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 a ja w Laysach wygralem ostatnio mala paczke. Odebralem mala paczke i wygralem 10zl :PNiech zgadne; i kupiles za to wiecej chipsuf ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 a ja w Laysach wygralem ostatnio mala paczke. Odebralem mala paczke i wygralem 10zl :PNiech zgadne; i kupiles za to wiecej chipsuf ;]a wlasnie, ze nie :P Wydalem kase na nowego krocca do pompki wodnej 8) (bo plastikowy pekl - bylem zbyt brutalny przy dokrecaniu cybanta :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 A moja siora ostatnio kupiła małe laysy i wygrała 8 paczek !!! :) było 8 kartoników a chipsów to chyba z 5 <lol> Później kupiłem sobie CHIO małe i wygrałem 50 gr 8O (prawdziwe 50 gr w środku) No dobra. Nawiązując do tematu to mam LEWĄ 50 . Zgłaszać sie do mnie jak ktoś ma. Podzielimy się na pół :)gg 7026651 mail kwiatek6464@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 ja mam lewą od 100 ojro 2 razy i raz prawą od 10 ojro jak ktoś posiada coś do kompletu niech da znać podzielimy sie 50/50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 a ja w Laysach wygralem ostatnio mala paczke. Odebralem mala paczke i wygralem 10zl :Pa ja za jedna mala zjadlem 4, co paczka, kupon... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Fajny tytuł topicu, Jak jush wszyscy znajdziecie swoje połówki (jak widać powyżej, ja jush znalazłem :lol:) , to można by sie spotkać w celach konsumpcyjno rozrywkowych :veryevil: Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Anon, stfu! Bols! Tfu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Anon, stfu! Bols! Tfu! kee? jak Tfu ? wole bolsa od smira (chyba że citron) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Ja mam lewa 100 E lewa 50 E prawa 2 E :P 3 prawe 10E i 3 lewe 5E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! a ja dzis wygralem!!!! pare dni temu kupilem i mialem lewa polowke 10euro...a dzis trafilem prawa 10euro!! heheheh...pierwszy raz w zyciu (a kupilem do tej pory tylko 3 paczki)...w poniedzialek wysle.... mam jeszcze lewe 5euro niezle...przyda sie 40 zeta...moze w ten sposob dozbieram na 512MB DDR Hynixa :lol: :wink: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 O ile mnie pamiec nie myli to kumpel ma (wszystkie widzialem): Lewa 500E Prawa 200E i 100E. Chyba sie skocze do niego upewnic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! a ja dzis wygralem!!!! pare dni temu kupilem i mialem lewa polowke 10euro...a dzis trafilem prawa 10euro!! heheheh...pierwszy raz w zyciu (a kupilem do tej pory tylko 3 paczki)...w poniedzialek wysle.... mam jeszcze lewe 5euro niezle...przyda sie 40 zeta...moze w ten sposob dozbieram na 512MB DDR Hynixa :lol: :wink: :lol: :wink: To powiedz czy otrzymałeś tą kase później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! a ja dzis wygralem!!!! pare dni temu kupilem i mialem lewa polowke 10euro...a dzis trafilem prawa 10euro!! heheheh...pierwszy raz w zyciu (a kupilem do tej pory tylko 3 paczki)...w poniedzialek wysle.... mam jeszcze lewe 5euro niezle...przyda sie 40 zeta...moze w ten sposob dozbieram na 512MB DDR Hynixa :lol: :wink: :lol: :wink: To powiedz czy otrzymałeś tą kase później. ok...no mam nadzieje ze nie zrobia mnie w balona...w poniedzialek wysle poleconym priorytetem...dzis nie ma sensu...i tak by lezalo to na poczcie do poniedzialku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 mam lewą 500E ... kto ma prawą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 rumun_666 ja mam prawa 500 E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Farciarze z Was ;] A szczególnie z Ciebie, szwistak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 rumun_666 ja mam prawa 500 EJestem ciekaw czy to prawda czy sciema... gdyby byla prawda to chyba bys bardziej "ekscytujaco" to napisal ;) A jezeli prawda, to gratuluje wygranej :) (a moze zasponsorujecie mi troszke RAMu do kompa? :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 szwistak se jaja na pewno robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Na miejscu szwistaka bym sobie ją zatrzymał i kupił trochę chipsów w najdzieji, że trafię na drugą (raczej często się trafia) :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 [gluteus maximus] mam na 100% chcecie skana ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 no, chcemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 bedzie jak z tym Alien vs Predator na DVD, co to tupac miał dać skana juz pol roku temu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 bedzie jak z tym Alien vs Predator na DVD, co to tupac miał dać skana juz pol roku temu :lol:hehe, pamiętam, to był dobry joke :lol: nie ma to jak spalić dobre zioło, a potem opowiadać :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Też mam prawe 500E - siostra raz dała mi chipsy i akurat się trafiło :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 to ja zaraz skacze do babci po tą połówke :twisted: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 to macie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...