Skocz do zawartości
Heat

Znajdz swoja polowke :{)

Rekomendowane odpowiedzi

a ja w Laysach wygralem ostatnio mala paczke. Odebralem mala paczke i wygralem 10zl :P

Niech zgadne; i kupiles za to wiecej chipsuf ;]
a wlasnie, ze nie :P Wydalem kase na nowego krocca do pompki wodnej 8) (bo plastikowy pekl - bylem zbyt brutalny przy dokrecaniu cybanta :? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moja siora ostatnio kupiła małe laysy i wygrała 8 paczek !!! :) było 8 kartoników a chipsów to chyba z 5 <lol>

Później kupiłem sobie CHIO małe i wygrałem 50 gr 8O (prawdziwe 50 gr w środku)

No dobra. Nawiązując do tematu to mam LEWĄ 50 . Zgłaszać sie do mnie jak ktoś ma. Podzielimy się na pół :)gg 7026651

mail kwiatek6464@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! a ja dzis wygralem!!!! pare dni temu kupilem i mialem lewa polowke 10euro...a dzis trafilem prawa 10euro!! heheheh...pierwszy raz w zyciu (a kupilem do tej pory tylko 3 paczki)...w poniedzialek wysle....

mam jeszcze lewe 5euro

niezle...przyda sie 40 zeta...moze w ten sposob dozbieram na 512MB DDR Hynixa :lol: :wink: :lol: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! a ja dzis wygralem!!!! pare dni temu kupilem i mialem lewa polowke 10euro...a dzis trafilem prawa 10euro!! heheheh...pierwszy raz w zyciu (a kupilem do tej pory tylko 3 paczki)...w poniedzialek wysle....

mam jeszcze lewe 5euro

niezle...przyda sie 40 zeta...moze w ten sposob dozbieram na 512MB DDR Hynixa :lol:   :wink:  :lol:  :wink:

To powiedz czy otrzymałeś tą kase później.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jeszcze lewe 5euro

niezle...przyda sie 40 zeta...moze w ten sposob dozbieram na 512MB DDR Hynixa :lol:   :wink:  :lol:  :wink:

To powiedz czy otrzymałeś tą kase później.

ok...no mam nadzieje ze nie zrobia mnie w balona...w poniedzialek wysle poleconym priorytetem...dzis nie ma sensu...i tak by lezalo to na poczcie do poniedzialku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi