Misiu15go Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 to maciewidzimy no mój kumpel miał też 500 ale nie wiem którą jak chcesz to się moge zapytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 to macie To o niczym nie świadczy:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Nooo to gratulacje z powodu wygranej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 na samym allegro jest kilka 500 E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 eeee.... coś mi sie wydaje, że jak sie uzbiera 2 połówki to trzeba wysłać i wtedy dopiero nastąpi losowanie tych "całych" banknotów...... jeśli tak to można pomażyć o tej kasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Polecam przeczytać cały wątek... Przecież ktoś już pisał że jest wiele PRAWYCH połówek 500E a tylko 5 LEWYCH ;(... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Polecam przeczytać cały wątek... Przecież ktoś już pisał że jest wiele PRAWYCH połówek 500E a tylko 5 LEWYCH ;(...a to cwaniaki ide kupic crunchiops mam nadzieje ze trafie lewa 500E hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Polecam przeczytać cały wątek... Przecież ktoś już pisał że jest wiele PRAWYCH połówek 500E a tylko 5 LEWYCH ;(...a to cwaniaki ide kupic crunchiops mam nadzieje ze trafie lewa 500E heheAle dwie osoby na forum napisaly, ze maja lewe 500E :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 ale wtedy trzeba sie podzielic, a tak moze trafi sam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 ale wtedy trzeba sie podzielic, a tak moze trafi sam :>Te osoby, ktore maja lewe 500E musza polowac na prawe =] Ja bym sie nie skladal, wiedzac, ze mozna znalezc druga polowke bez duuuuzego problemu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Kurdeeee, ja też tak chcę :) To ponad 2000 jest w końcu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 no troche 8O bylo by na moda i na czesci ps: witam ostrołęczanina :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 tez mam prawa E500 pisac na PW jesli ktos ma jeszcze lewe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 tez mam prawa E500 pisac na PW jesli ktos ma jeszcze lewe:) Ja też. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Ok to idzie na układ ?? Lewa 200 Prawa 20 Lewa 100 Prawa 20 Lewa 5 Prawa 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 zobczymy czy lukk dostanie kase... bedzie wiadomo czy to wały czy nie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 zobczymy czy lukk dostanie kase... bedzie wiadomo czy to wały czy nie..no mój brat wysłał 2 tygodnie temu i do dzisiaj nie dostał dostał włogule ktoś tą eurokase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 zobczymy czy lukk dostanie kase... bedzie wiadomo czy to wały czy nie.. no zobaczymy...mam nadzieje ze dostane:))) jutro ide wyslac POLECONYM PRIORYTETEM.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 napisane w regulaminie ze do 10 grudnia najpozniej kase daja wiec sie chyba nie spiesza;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Chyba zacznę chipsy kupować - ostatnio chyba mam szczęście - trzeba by sprawdzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 zobczymy czy lukk dostanie kase... bedzie wiadomo czy to wały czy nie.. no i dostalem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przed chwilka byl wlasnie listonosz..przyniosl koperte szczelnie zamknieta...a w srodku jest 10 Euro ("prawdziwe" 10 Euro - nie rownowartosc 10Euro)... polece jeszcze dzis wymienic na zlotowki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ja też mam lewe 100E :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Jak ktos ma dopelnienie do: L 200 L 100 L 100 L 100 L 50 P 20 To na priv ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Ja mam lewą stronę 100 Euro :) Kto ma prawą ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Oka to teraz co ja mam 200 L 200 L 5 L 5 L 5 L 100 L 100 L 100 L 20 P 20 P 20 P 20 :P 500 P 10 P 10 P Szit :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Każdy będzie jadł chipsy a jak w końcu wygra będzie musiał zabulić za liposukcję:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -PL4Y3R- Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 jutro musze od kumpla wyciagnac prawa 200 euro i bede mial hajsy hehe :roll: a jak mnie wyroluja to im nogi z du-py powyrywam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 siemano ja mam 20 euro prawe 200 lewe 3x5lewe 2x100lewe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 jak macie pare do moich to jestem na gg 6069875 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 To mi przypomina historię z Koka-Kolą. Swego czasu mieli taką śmiszną zabawę na szczęśliwy numerek pod kapslem (bez skojarzeń). I ktoś kiedyś z takim szczęśliwym do nich się zgłosił. Popatrzyli na niego jak na wariata i powiedzieli mu, że to jest jakaś pomyłka bo taki numerek wogóle nie został wydrukowany. Po prostu całość to był jeden wielki pic na kolę.a gdzies ty to wyczytal, w nie do wiary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...