jurek911 Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Cze. problem jak w temacie kupilem ten sprzecik :twisted: i juz po wlozeniu plytki dvd ciarki przeszly mi po plecach :evil: tzn naped zwalnia i przyspiesza celem odczytania danych oczywiscie, ale wydaje przy tym Halas porownywalny do pilowania metalu !!! CZy to jest normalne??? Moim zdaniem nie, a jak z gwarancja?? czy serwis uwzgledni takie argumenty ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 to nie jest normalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Liteony ciche nie są ale żeby od razu aż tak głośno... Flash biosa na początek (może być tą samą wersją), a jak nie pomoże to wymień. Najlepiej na NECa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 no troszke sie sprawareczka dotarla :idea: i tera juz tak nie chalasuje, ale ciagle slychac zgrzyty przy "redukcjach" . co do biosika (ta wiem ,ze bylo ale nie mam czasu <lacza> na szukanie) to ktory lepszy (nowszy) BSOC CZY BSOH :?: :?: :?: CZy to wogole jest nazwa biosu, czy innego softu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasimon Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Polecam biosik BSOH jest znacznie lepszy! Na plytkach DVD-R TDK x4 wyniki sa zdecydowanie lepsze! Prawie 3 razy mniej bledow niz na biosie SOHC! Uzyj jeszcze OmniPatchera i wlacz sobie AutoBitsetting! A jesli chodzi o glosna prace to jest niestety normalka! :( Choc mi az tak przesadnie glosno to nie chodzi! :D pzd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 ok mam ten biosik, ale jestem zielony w upgrade napedow. mam wersje binarna i instalke pod winde. Ktora lepsza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...