RoDaro Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Mój problem polega na tym, że mimo zainstalowania kodeków, filmy odtwarzają się bez dźwięku. Podczas uruchomienia Windows Media Playera wyświetlają się informacje, że jest wysyłana informacja o koder-dekoder a następnie, że jest błąd. We właściwościach odtwarzania brak jest określenia kodeka audio. Największy numer jest taki, że podczas odtwarzania Divx Playerem, dźwięk jest - tyle, że nie mam napisów. Dźwięku nie ma również w odtwarzaczu Bestplayer i Vplayer. Proszę o pomoc...... Zainstalowane kodeki to pakiet fddshow i dshowpack i divx 5.11. Podejrzewam, że jest to wina ac3 ale sam nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Możesz odinstalować wszystkie kodeki i tym podobne jakie masz, zrobić restart. Potem zainstaluj ffdshow i ac3filter i nic więcej i sprawdź jak będzie i radzę w ffdshow wybrać żeby nie obsługiwał dźwięku jeśli chcesz korzystać z ac3filtera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Moja porada - zainstaluj jakiś PACK kodeków - w 99.9999 % zawsze wszystko działa :) i jak wspomniał Luk@s zawsze wykonaj restart po zainstalowaniu kodeków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Packow ogolnie nie polecam, ale jesli zainstalujesz K-Lite Codec Pack (podczas instalacji zaznacz tylko dekodery audio) z pewnaoscia wszystko bedzie odbierac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...