gregorjus Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 mam router ze switchem na 4 kompy i chcial bym zmienic na inny router z dostepem bezprzewodowym. Mam na oku dwa Asus wl 500g lub D-Link DI 524. I tutaj jest moje pytanie ktory z nich lepiej kupic czy moze jakis inny (obydwa sa z 4 portowym switchem i dostepem radiowym) i czy jesli podlacze do jednego z nich cztery kompy skretka i jeden przez WIFI czy bedzie w stanie pociagnac piec kompow na raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 jasne ze kazdy z nich pociagnie 5 kompow, nawet wiecej udzwigna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorjus Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Dzieki tylko nie bylem pewien czy pociagnie bez dodatkowego switcha, tylko na tym co ma wbudowany i na WIFI. A tak pozatym to ktory z nich bardziej sie oplaca kupic, czy moze jakis inny lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...