.zip Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Witam szukam monitorka mało sie na tym znam ale mam nadzieje ze pomozecie :D czy ktorys z tych bedzie odpowiedni czy moze jakies inne propozycje ?? Nec 19' FE991SB Philips 109 B50 19" Samsung SyncMaster 997 DF 19" Mag Innovision 996PF2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Witam szukam monitorka mało sie na tym znam ale mam nadzieje ze pomozecie :D czy ktorys z tych bedzie odpowiedni czy moze jakies inne propozycje ?? Nec 19' FE991SB Lg 19' F900P flatron Odpowiedni do czego ? Z jaka rozdzialka chcesz pracowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Z CRT 19 Samsung 959NF nie jest zły :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Ja bym tam od Lg sie trzymał z daleko, koledze schodzi wartwa antyodblaskowa i monit wygląda jakby sie łuszczył, a z jednym rogu zaczał sie robić fioletowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Odpowiedni do czego ?do Gier w 90% Z jaka rozdzialka chcesz pracowac ?no co najmniej 1280x1024 przy 85Hz Ja bym tam od Lg sie trzymał z daleko.........LG odpada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Odpowiedni do czego ?do Gier w 90% Z jaka rozdzialka chcesz pracowac ?no co najmniej 1280x1024 przy 85Hz Ja bym tam od Lg sie trzymał z daleko.........LG odpada :DNEC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 dzieki :D jakby ktos znał jakis lepszy za tą cene to niech pisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 z f900p spokojnie mozna pracowac w 1280x1024 przy odswiezaniu 100 hz, nie wiem jak w innych :) u mnie ten monitorek chodzi super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Z CRT 19 Samsung 959NF nie jest zły :wink:To jest opcja najlepsiejsza, tylko nie wiem jak z cenami , aha jeszcze Philips P40 bodajze, tylko tez nie wiem jak z cenami. Powtorze to po raz 1000 > sprawdzic kilka egzemplarzy stojacych kolo siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 nalepszy z tych wszytskich jest philps p40 niestety ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 no co najmniej 1280x1024 przy 85Hz Może lepiej 21cali : 1280*1024*119Hz 1600*1200*100Hz To Eizo T962 Cena 1300 zł Monitor oparty na kineskopie Sony Trinitron. Wyższego modelu monita chyba niema.. no moze NEC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Jestem w posiadaniu NEC'a MultiSync FE991SB i musze przyznac ze fajny monitorek. Pracuje w 1280x1024 na 85Hz i nie narzekam. Opcja SuperBright bardzo przydatna przy oglądaniu filmów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 no co najmniej 1280x1024 przy 85Hz Może lepiej 21cali : 1280*1024*119Hz 1600*1200*100Hz To Eizo T962 Cena 1300 zł Monitor oparty na kineskopie Sony Trinitron. Wyższego modelu monita chyba niema.. no moze NEC. Ale ty chyba mowisz o leżakach magazynowych z Allegro, monitor zapupisty, tylko z Allegro trzeba uwazac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Zip, jakikolwiek kupisz to zwroc uwage na ostrosc bo w tych nowych diamotronach sa problemy z tym parametrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Ale ty chyba mowisz o leżakach magazynowych z Allegro, monitor zapupisty, tylko z Allegro trzeba uwazac to daje rad czy nie ten monitor bo sie juz zakręciłem :D Zip, jakikolwiek kupisz to zwroc uwage na ostrosc bo w tych nowych diamotronach sa problemy z tym parametremjest na to jakiś sposób czy widać ten feler "gołym" okiem? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Ale ty chyba mowisz o leżakach magazynowych z Allegro, monitor zapupisty, tylko z Allegro trzeba uwazac to daje rad czy nie ten monitor bo sie juz zakręciłem :D Zip, jakikolwiek kupisz to zwroc uwage na ostrosc bo w tych nowych diamotronach sa problemy z tym parametremjest na to jakiś sposób czy widać ten feler "gołym" okiem? :? Ad1. Pewnie ze daje tylko trzeba uwazac w jakim stanie monitor Ad2. Da sie golym ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qotsapl Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Wiem że zaraz cała masa ludu mnie zniszczy ale polecam AOC 19' mam owego kosztował 960 pln jest zgodny z TCO 03 ma 3 letnia gwarancje door to door i jak dlamnie świeci i działa bardzo poprawnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Mam Nec'a od 3 miechow i uwazam ze jest super!!!! Kolorki po prostu zyleta, kontrast i ogolne ustawienia monitorka b. dobre. Pracuje w 1280na 1024@85 Hz. POLECAM!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 MAM SAMSYUNGA 957 DF I JEST SUPER 1280*1024 NA 120 Hz 1600*1200 NA 100 Hz BIEGA CHOCIAZ CO DO TEGO DRUGIEGO TO NIE JESTEM PEWIEN STEROWNI KPODAJE NAWET 120 Hz !!!!!!!!!!!!!!! pOLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qipcio Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Na twoim miejscu zajrzałbym na stronę www.allegro.pl i kupił jakis 21'' najlepiej na kineskopie FD Trinitron. Zapłacisz kilkakrotnie taniej niż w sklepie a będziesz miał monitorek o kilka klas lepszy niż ze sklepu. Tak samo zrobiłem ze swoim 21'' IBM P260 za 1000zł jeszcze wtedy go kupiłem. Ale widze że można już teraz dużo taniej kupić wyrombiste monitorki,np.http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31873881. Poszukaj a na pewno nie pożałujesz wydając dużo mniej za dużo lepszy monitor. Wcześniej miałem CTX 19'' ,,niby płaski'' ze sklepu za 1800zł ale pod względem jakości obrazu oraz ergonomii nie dorównywał kineskopowi FD Trinitron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 To tez jest dobra opcja!!! Poprzednio mialem profesjonalna Nokia'e w 1600na1200 miala 100Hz obraz byl troche gorszy niz na Nec'u ktorego mam gdyz Nokia miala swoje latka i byla non stop w uzyciu!!!! Wybor nalezy do Ciebie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 MAM SAMSYUNGA 957 DF I JEST SUPER 1280*1024 NA 120 Hz 1600*1200 NA 100 Hz BIEGA CHOCIAZ CO DO TEGO DRUGIEGO TO NIE JESTEM PEWIEN STEROWNI KPODAJE NAWET 120 Hz !!!!!!!!!!!!!!! pOLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Tak a swistak siedzi i zawija, przypuszczam ze masz karte ati ..... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Mam Neca Fe991sb i wlasnie oddaje go do serwisu bo padla elektronika buuuuuuu......:( a mam go dopiero 9 miesiecy :( chyba nie polecam tego monitorka choć obraz rewelacyjny. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 NEC FE991 Super Bright :!: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=60543&highlight= :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylanogi Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Philips 109p40 brilliance ,kineskop trinitron ,super obraz ,super kolorki, kosztowal mnie 1560zl 2 tyg temu ale mozna znalezc taniej.Wybieralem pomiedzy necem fe991 i philipsem i bardziej odpowiadal mi philips. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Philips 109p40 brilliance ,kineskop trinitron ,super obraz ,super kolorki, kosztowal mnie 1560zl 2 tyg temu ale mozna znalezc taniej.Wybieralem pomiedzy necem fe991 i philipsem i bardziej odpowiadal mi philips. 8O :roll: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Odnosnie neca jeszcze > przy lekkich problemach z ostroscia, z boku sa dwa otwory serwisowe przez ktore mozna dostac sie do regulatorow ostrosci, tylko cienki i dlugi srubokret potrzebny, da sie wyregulowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.wa Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Mój brat ma philipsa 109B50, dał 900 zł jakies 1,5 tyg temu, jak dla mnie fajniutki monitorek, spokojnie ciągnie największe rozdzielczosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 manfred długi cienki śrubokręt, ale płaski czy krzyżak?? I czy mozna tam wyregulować konwergencję??bo mam mały problem ze zbieżnością RGB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...