he_avy Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Witam all Wpadla mi w lapki takowa pompa z zbiornikiem http://www.yatego.com/online-shop/p_40294a...669c98a2ba27c46 Czy ktos z Forumowiczow mial z czyms takim kiedys stycznosc i co to bedzie warte? Mam zamiar zrobic na tej pompie jakies chlodzonko wodne juz nawet zakupilem na zlomie nagrzewnice od Lady (wymaga niestety troche pracy) W planie mam jeszcze zakup Cristala C3 do tego kompletu Tak mniejwiecej bedzie na dzien dzisiejszy wygladala konfiguracja tego chlodzonka Czy ta pompa to pociagnie i wogole czy ona jest cos warta?? Z gory thx za info pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 witam na forum :) moj niemiecki jest nedzny troszke ale pompa wyglada na dobra 1000L/H wysokosc podnoszenia 2,3m i moc 20W tak z parametrow wyglada na to ze pociagnie cpu+gpu i moze nb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 do skasowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 To jest filtr od rybkow a nie pompa Dżordż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 no... wiec ?? przeciez he_avy nie pisal ze nie chce wrzucic tam rybek... ps: moze daloby sie to przerobic ( a wlasciwie na pewno ) i bylaby z tego fajna pompka... ma swietne parametry imo.. edit: albo wyciagnac ta zielonapompke... i mielibysmy zintegrowana pompke z rezurwarem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srokus Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Wyglada na niezla pompe do wc pomijajac gigantyczne wymiar :) Jakie to ma koncowki ? edit: albo wyciagnac ta zielonapompke... i mielibysmy zintegrowana pompke z rezurwarem :]To zielone to jest filtr EDIT juz widze jakie ma koncowki :) 16/22 na ssaniu i 12/16 na tloczeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 mi sie podoba :D wywalic ten filtr i jest SI pompka ze zbiornikiem :D zawsze mozna krocce przerobic na Nk12 i jest SI w big towerze by mozna postawic i fajnie tylko nie dosc ze stoi prawie 100E to jeszcze trzeba ja przerabaic ;/ drogo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srokus Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Jakiego masz bigtowera ze sie moze zmiescic ??? Nie wiem czy widziales wymiary : 400mm wysokosc i 205mm srednica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
he_avy Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Witam Dostalem za free od kolesia wiec mnie nie kosztowalo nic Co do filtra to wyjolem go i zostal sam zbiornik ok.7l . Wlot u dolu u gory pompa wsio ladnie powinna wypompowywac. Rezerwuar i pompa w 1 Wash and go Mam zamiar to postawic pod stolem(razem z chlodnica od lady) i tylko rorki wprowazdzic do kompa No i wiadomo jakis bloczek wodny na koncu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 oj sorry nie patrzałem na wymiary, tylko na fote ;p w takim razie przyznaje se do błedu ;p w takim razie uwarzam pompke za do bani tzn nie opłacalna 8) bo kosztuje ok 450zł (nie wiem jak stoi euro) i jest.... wieeeelkie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srokus Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 po odpowiednim wyeksponowaniu mogloby to niezle wygladac :) poza tym moze ona jest w stanie przepompowac cos bardziej gestego np glikol (uzywany w pompach ciepla) lub cos w tym stylu oczywiscie wiazaloby sie to z montazem odpowiedniej nagrzewnicy, lada stawialaby za duze opory EDIT wlasnie sprawdzilem i okazalo sie ze glikol ma mniejsza gestosc niz woda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...