Pranksteer Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Witam!!! mam pytanko! Mam Radeona 9600 pro Gigabyte i nie wyswietla mi infa i nazwy karty podczas wchodzenia systemu. moje mobo to Msi Kt4av. czy to jest normalne w kartach Radeon. :?: :?: :?: :?: :?: :arrow: :idea: :arrow: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 tak, a napewno nie podczas "wchodzenia do systemu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Tak jest to normalne dla radeonów. W końcu chyba wiesz jaka karte masz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pranksteer Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 co masz na mysli_ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pranksteer Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 spoko dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Nie martw się! Mam dokładnie tą samą kartę i mam dokładnie to samo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pranksteer Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Dobra dzięki !!! Narazie ! Pozdro! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...