mat_zab Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 PALIT GeForca 3 TI200, PROLINK GeForc 4 MX440, ATI Radeon 9000 ??? Która z tych kart będzie najlepsza chodzi mi głownie o gry i mozność przynajmniej odpalenia DOOMA 3 :) inne karty nie wchodzą w gre bo kasy nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 PALIT GeForca 3 TI200, PROLINK GeForc 4 MX440, ATI Radeon 9000 ??? Która z tych kart będzie najlepsza chodzi mi głownie o gry i mozność przynajmniej odpalenia DOOMA 3 :) inne karty nie wchodzą w gre bo kasy nie mam. Wbierz opcje SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 z tych kart najszybsza bedzie oczywiscie geeforce3,sam mam ten sam model czli firma PALIT DAYTONA i mino pamiatek 5ns karta znakomicie sie kreci i jak na karte tej klasy ma duze mozliwosci ten wynik w 3dmarku co podany jest poznizej jest wlasnie na PALICIE wykonany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 JA bym brał tylko i wyłącznie Radeona. Ale o odpaleniu doom III możesz tylo pomazyc :) zobaczymy jak zoptymalizują engine tak jak w ut2003 to będzie suuper. ale narazie doom wymagania ma kosmiczne i umnie także nie pójdzie heh Ale trailer'y też są QL. albo filmiki profesjonalnych graczy jak będą :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ja też mam Palita - akurat kręci się trochę gorzej niż KURTUS'a bo tylko do 275/505 ale za to mam 128MB na pokładzie :D - może jeszcze więcej pójdzie jak sie pamiątki wygrzeją. http://service.madonion.com/compare?2k1=4511770 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegita'2001 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Palit :roll: Przynajmniej wydajniejsze :) Podkręca się nienajlepiej (tzn. na pewno nie jak MSI czy Gainward) ale zawsze jakieś GF3 Ti350 ;) osiągniesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Palit :roll: Przynajmniej wydajniejsze :) Podkręca się nienajlepiej (tzn. na pewno nie jak MSI czy Gainward) ale zawsze jakieś GF3 Ti350 ;) osiągniesz :DWidzę że wogóle nie śledziłeś naszego forum... Pality kręcą się naprawdę dobrze.NA pamiątkach dochodzą nawet do 570. Nie spotkałem się z egzeplarzem który by na 530 nie poszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Widzę że wogóle nie śledziłeś naszego forum... Pality kręcą się naprawdę dobrze.NA pamiątkach dochodzą nawet do 570. Nie spotkałem się z egzeplarzem który by na 530 nie poszedł. Mój idzie tylko na 505 :( ale jest 128MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Widzę że wogóle nie śledziłeś naszego forum... Pality kręcą się naprawdę dobrze.NA pamiątkach dochodzą nawet do 570. Nie spotkałem się z egzeplarzem który by na 530 nie poszedł. Mój idzie tylko na 505 :( ale jest 128MBJa mówiłem rzecz jasna jedynie o wersji 64 mb, bo w 128 montuje się nieco gorszej jakości pamięci by choć nieco obniżyć koszty.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Palit :roll: Przynajmniej wydajniejsze :) Podkręca się nienajlepiej (tzn. na pewno nie jak MSI czy Gainward) ale zawsze jakieś GF3 Ti350 ;) osiągniesz :D Spójrz w mój podpis, a pamiątki 4ns Entron Tech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 No, kreci sie nie na jakieś ti350 tylko ti 4200 !!!!!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegita'2001 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Palit :roll: Przynajmniej wydajniejsze :) Podkręca się nienajlepiej (tzn. na pewno nie jak MSI czy Gainward) ale zawsze jakieś GF3 Ti350 ;) osiągniesz :DWidzę że wogóle nie śledziłeś naszego forum... Pality kręcą się naprawdę dobrze.NA pamiątkach dochodzą nawet do 570. Nie spotkałem się z egzeplarzem który by na 530 nie poszedł. Hmm nie potrzebuję śledzić żadnego Forum, żeby mieć opinię na jakikolwiek temat. Jeśli wyrażam swoje zdanie, to na podstawie własnych doświadczeń. Jeśli takowych nie mam, nie udzielam się :P Niestety nie wiem, co do tematu ma śledzenie Forum zatem :P Ja osobiście Palita (chyba że z podanej trójki) nie polecam i tyla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...