jackass_tomek Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 mam problem mianowicie mam kartę graficzną ati radeon 9200 se tv-out/128mb ram (taki syf) i zamiast pisać mi 128 mb pisze mi -1mb, przez co nie mogę grać w niektóre (fajne) gry :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Zmien bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackass_tomek Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 mam nowy komputer kupiony chyba w grudniu, karty nie zmieniałem, zaczyna mnie to wku..... więc chyba wymienię kartę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackass_tomek Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 jeszcze jedno polećcie mi jakąś dobrą kartę za około 800 zł (jeżeli są dobre karty w tej cenie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 1 nieregulaminowa nazwa topicu 2 uzywaj opcji zmien ! 3 slepy jestes ! sa 2 topici przyklejone "jaka grafe kupic " 4 oddaj swoj badziew na gwarancje jak ja masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAPRO Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 jak masz zmieniać grafe to na r9800pro 256bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackass_tomek Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 1. to jaką nazwę miałem dać?? 2.używałem!! 3. nie, jestem głuchy, 4. mam gwar. a badziew to ma każdy. je...e karty graficzne!! a ile kosztuje r9800 pro 256 bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 1. to jaką nazwę miałem dać?? 2.używałem!! 3. nie, jestem głuchy, 4. mam gwar. a badziew to ma każdy. je...e karty graficzne!! a ile kosztuje r9800 pro 256 bit Odp. 1. Nazwa: bardziej szczegółowa 2. Raczej nie widać zmian 3. Jak już to ślepy 4. :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 o co sie chepiesz? a pytanie o cene mnie rozwalilo - skoro piszesz to nie jestes analfabeta, wiec moze zagladnij do jakiegos cennika?? http://pcprojekt.pl/?str=katalog_produktow...id_produktu=398 na allegro mozesz ustrzelic taniej ad1. Jak to na jaka? regulaminowa - w stylu -> 9200 blad odczytu ilosci pamieci. ad2. Nie uzywales bo widzimy 2 twoje posty pod rzad ad3. Masz zaswiadczenie? ad4. no comments Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAPRO Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 R9800se@pro : http://pc-markt.strefa.pl/product_info.php...products_id=676 lub geforce 5900XT : http://sklep.gral.pl/ Podaj jaki masz komp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 jak masz gwarancje to czemu nie dasz grafy do serwisy!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 dlugo na forum jackass_tomek nie posiedzial, juz ban a dzis sie zarejstrowal ;) ale ma lade statystyki, 5 postów dziennie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...