FastlY Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 czy mógłby ktoś wrzucić na tę stronę zdjęcia zrobione tym telefonem, bo jestem zainteresowany kupnem go, a nigdzie nie mogłem ich znaleźć z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 www.fks.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 zdjecia mam na kompie... rozdzialka max 352x288 .. jednym slowem mowiac na kompa sie nie nadaja.... wylacznie mms.. odezwij sie na prova to Ci na maila wysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 niestety nic nie znalazłem aktualnego, był tam temat o tym na forum ale zdjęć już nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...