dziura Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Nimo - zbior kodekow. Najwyrazniej nie miales jakiegos, ktorym byl kodowany raport mniejszosci. Ja nie instaluje Nimo i mi wszystko chodzi - wystarczy ffdshow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Nie pomoglo :(a moze tak nowe driverki dla sb i pacza do gry!! jesli juz ktos napisal to sory bo sie nie wczytywalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Jak zniszczyć roboty w ostatniej misji. Pakowałem do nich, to tylko na jakiś czas przestają działać i znów się uruchamiają! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jak juz sie dymia to strzelaj w nich z Anti-Super Soldier Serum - ASSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 A co to, bazooka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 (jak dobrze pamiętam): Nie to jest taki specjalny pistolet na strzałki.... W poprzednich misjach mogłeś nim wyłączać kamery, usypiać wrogów itp. Jak z robota leci dym obiegasz go od tyłu i strzelacz z tej amunicji ASSS w plecy.... I po robocie.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Sprytne :-o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Podczasz gry, wystepuje migotanie tekstur, (znikaja pojawia sie itp. podobny efekt jak przetaktowana pamiec na grafice), umnie grafa (gf2 Ti ultra) jest w porzadku w innych grach chidzi idelanie, 3dmarki tez, artifakt tester nic nie wykrywa. Problem ten zmiejszylo, ale tylko o troche tzn. juz tak czesto nie wystpuje te migotanie poprzez wlaczenie w grze V SYNC, zmienialem detoantory i tez nic. W czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 aha nic nie daje czy gre ustawielm na HIGH detal czy LOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 1. Mam nadzieje, ze odkrecales grafe aby sprawdzic czy sie nie przegrzewaja pamieci. 2. Inne dentki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 karte to spuscielme ze standardowych 250/400 nawet do 200/337 i nic to nie dalo a detonaroty to mialem 40,72 whql i teraz mam 42.86 i tez zadnej poprawy (w innych grach jest wszystko dobrze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Udalo sie komus odpalic No one lives forever 1 na Windows XP? Z patchem 1.004 mi sie nie udaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 u mnie bez problemu gf2mx sterowniki 23.11 dx8.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 mi także sie udało config poniżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 umnie tez spoko działa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Wczoraj bawiłem się w tą misję chyba 2 godziny i nie potrafię jej przejść. Chodzi o to, że trzeba przedostać się na dach sąsiedniego budynku. Tylko jak to zrobić. Nie mogę wykombinować co twórcy gry wymyslili. wystukanie wszystkich kolesi było proste. Zajęło mi to jakieś pięć minut. Potem jednak zaczęły się schody. Na dole było dwóch kolesi, których zabiłem. Zeszłem potem do nich po jakiś niedokończonych schodach. Zaraz za nimi były schody w budynku. Wszedłem nimi najwyżej jak się dało. U góry zauważyłem hak, na który można zaczepić linkę, która mnie podciągnie do góry. Sęk w tym, że chyba hak jest za wysoko, gdyż linka nie może się zaczepić. Próbowałem wejść na ściankę koło schodów, ale i tak ten hak jest za wysoko. Od zewnątrz próbowałem wspinać się po ścianie, ale rezultaty były mizerne. Poza tym od zewnątrz do środka nie mogę wejść, gdyż na oknach zawieszone są łańcuchy. W budynku na którego szczyt chcę się dostać jest balkon, ale on jest również za wysoko i z zewnątrz nie ma żazdnego haka, by się tam wciągnąć. Może ktoś grał w NOLF-a i może mi pomóc. solucji w necie żadnej nie znalazłem, jedynie po angielsku, ale wiadomo co ojczysta mowa to ojczysta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Sorki, misja Safecracker, scene 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodny Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wie ktoś gdzie można kupić drugą część No One Lives Forever? Najlepiej gdyby to była wersja z Polski z dodatkową płytą ze ścieżką dźwiękową. Zapomniałem dzisiaj o końcu licytacji na Allegro i gra przepadła. Bardzo proszę o pomoc. Bardzo mi zależy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...