Sysak Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Chce kupic karte graficzna. Waham się miedzy GF FX5700, Radeon9600Pro albo XT i GeForce 4 Ti. O wszystkich tych kartach słyszałem dużo pozytywnych opini i nie mam zielonego pojęcia którą wybrać. Chce wydać do 650zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 radek 9600xt jesli do 650 zł znajdziesz takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 A nie lepiej wziąć dobrego 9600 Pro i trochę go wykręcić :?: A zaoszczędzoną kasę można przeznaczyć np. na ram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 no napewno nie FX zreszta widac po wynikach w nowycm marku jaka to kicha ... 9600 pro a jesli chcesz zaoszczedzic to 9550@ 9600pro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Zdecydowanie 9600 PRO który kosztuje teraz ~500zł (gigabyte) i wykręcić na XT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Zdecydowanie 9600 PRO który kosztuje teraz ~500zł (gigabyte) i wykręcić na XT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 5700 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 albo kup sobie 9550 np. Gigabyte i do tego dobre chłodzenie Silencer Cooler albo Coolermaster CoolViva i zrobisz sobie 9600Pro bez problemu, a wyniesie cie wszystko około 400PLN i zostanie ci jeszcze pare groszy. Fx-ów nie kupuj a Ti4200 z całym szacunkiem to już niestety dziadek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 jako użytkownik wspomnianej wyżej 4Ti pragne sie wypowiedzieć. a więc po pierwsze drogi Szponie wywal obrazek z podpisu bo to nieregulaminowe posunięcie, i raczej nie chcesz dostać za to pkt karnych?;] po drugie z tych kart tylko 9600pro od Gigabajta;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 fx 5700 w marku 2005 ma około 800pkt. a 9600pro ponad 1300...wynik mówi sam za siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 albo uzywane 9500Pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Ooo ludzie się wzorują 3D markiem 05 :lol: Sobie popatrz 2x Geforce 6800U ma gorszy winikod jakiegoś tam słabszego radeona :P Ten 3DM to ściema. Jak wszystkie 3D marki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Ooo ludzie się wzorują 3D markiem 05 :lol: Sobie popatrz 2x Geforce 6800U ma gorszy winikod jakiegoś tam słabszego radeona :P Ten 3DM to ściema. Jak wszystkie 3D marki :P co nie zmienia faktu że fx5700 to złom;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Mówcie co chcecie ale w tym przedziale cenowym Radek 9600 Pro jest bezkonkurencyjny :D I to ze względu na wszystkie parametry- cena, jakość obrazu, wydajność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Kazdy kto Ci cos jeszcze napisze to powie ze z tych kart ktore podales jedynym rozsadnym wyborem jest 9600pro BTW. 4Ti ma juz troche dluga brode,a fx5700 to :lol: Tak wiec jak dla mnie EOT :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 tylko i wylacznie 9600 pro/xt....... jor czojs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 CZLOWIEKU NIE KUPUJ 9600 !!!! udaj sie na allegro np i zakup cosik takiego GEcube 9550 ma pamieci lepsze niz kazda z wymienionych kart i dokladnie ten sam rdzen . . . nie trzeba zadnego dodatkowego chlodzenia ( moze tylko radiatorki na pamieci jakies zamontowac ) i KRECIC NA MAXA . . . pamieci 2.8ns albo nawet i 2.5 zalezy jak trafisz . . . ja zamierzam kupic cosik takiego moze jutro :] albo cosik takiego :] 9800se@pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Fakt 9550 jest po podkreceniu najbardziej oplacalna... A tak na marginesie to 9550 z pamieciami 2,5ns 8O gdzie cos takiego mozna spotkac? :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 2.5 i 2.8 sa na kartach od GEclub tz na radkach 9550xt i to nie jest rzart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 CZLOWIEKU NIE KUPUJ 9600 !!!! udaj sie na allegro np i zakup cosik takiego GEcube 9550 ma pamieci lepsze niz kazda z wymienionych kart i dokladnie ten sam rdzen . . . nie trzeba zadnego dodatkowego chlodzenia ( moze tylko radiatorki na pamieci jakies zamontowac ) i KRECIC NA MAXA . . . pamieci 2.8ns albo nawet i 2.5 zalezy jak trafisz . . . ja zamierzam kupic cosik takiego moze jutro :] albo cosik takiego :] 9800se@pro tylko poczytaj sobie jak te 9550xt sie kręci w przyklejonym o 9550 9600pro od gigabajta@XT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Ooo ludzie się wzorują 3D markiem 05 :lol: Sobie popatrz 2x Geforce 6800U ma gorszy winikod jakiegoś tam słabszego radeona :P Ten 3DM to ściema. Jak wszystkie 3D marki :P co nie zmienia faktu że fx5700 to złom;] Też Cie lubie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Tak jak przedmowcy 9600pro/xt lub porzadny 9550 i go wykrec :) P.S Gdyby ti4200 miala obsluge DX9 jeszcze bym grafy nie zmienial, ale niestety swiatlosc juz przeminela ;) P.S2 A co do FX'ow to bez obrazy dla ich posiadaczy, nie dotkol bym nawet tej karty a co dopiero wsadzil na moje MOBO ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Buziak > To nie 8) ja tam nie włożył radka :P bo nie lubieee :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 P.S2 A co do FX'ow to bez obrazy dla ich posiadaczy, nie dotkol bym nawet tej karty a co dopiero wsadzil na moje MOBO ;)tak bym nie powiedzial .. ale za te cene tylko radek 9600pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Ooo ludzie się wzorują 3D markiem 05 :lol: Sobie popatrz 2x Geforce 6800U ma gorszy winikod jakiegoś tam słabszego radeona :P Ten 3DM to ściema. Jak wszystkie 3D marki :P co nie zmienia faktu że fx5700 to złom;] Też cie lubie ;] ja Ciebie też :* każdy wychala co ma i tyle. ja tam wole nvidie ale wiem ze ati jest do srednio-wyzszego przedzialu lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Buziak > To nie 8) ja tam nie włożył radka :P bo nie lubieee :P wiesz ze fx to zlom :lol: na radku 9550 mam 2 razy wiekszy wynik od twojego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Leborg > ;) Loobek > Powiesz mi od czego on nie jest lepszy ? Jakiego tematu nie zobacze to są twoje wypowiedzi ze 9550 lepszy :D A od 9800 też lepszy ? Wiesz co ty gó...o też masz lepsze :P Coprawda nie śmiem twierdzić że 5700 jest lepsiejsiejszy od 9550 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 każdy wychala co ma i tyle.Eee tam, z chęcią zamieniłbym swojego FX 5700 na Radka. FXy to shit! Teraz to widzę -> mam i żałuje. Sam nie wiedziałem co wybrać, wziąłem 5700 bo był troche tańszy od R9600Pro :arrow: to był straszny bląd!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 każdy wychala co ma i tyle.Eee tam, z chęcią zamieniłbym swojego FX 5700 na Radka. FXy to shit! Teraz to widzę -> mam i żałuje. Sam nie wiedziałem co wybrać, wziąłem 5700 bo był troche tańszy od R9600Pro :arrow: to był straszny bląd!!!dałbym głowe że Chaos tego nie napisał;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Etam ja bym nie zmienił. Ojciec kupił 9600Pro (po kiego wała w 2 kompach ta sama grafa :P) i w GRACH jest lepszy o średnio 5-10 fps :P ( 9600) Marków jest więcej ale ja leje na Marki :P A nawet jak lepszy to wali mnie to :D :D :D :D Mam co mam i nie narzekam. Każdy lubi to co ma (albo i nie lubi :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...