gilbert Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Podkręciłem radka 9200 SE 180/200 @ 210/235 no i dalej sie nie dało ;-( ustawiłem na 215/240, włączyłem 3dmark-a no i po ptokach, ekran cały zamazany. Dlaczego tak mało ?? gdybym załorzył radiatory na pamięci to by więcej było ?? Jeszcze jedno 3dmark 2001 - przed over miałem 3850 po 3940 dlaczego tak małooo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 a dlatego, ze to wersja SE czyli pamieci na szynie 64 bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Dokladnie :!: a radiatory na pamieci nic tutaj nie pomoga takze mozesz sobie je odpuscic :wink: co do rozmazanego obrazu to widac ze te 210/235 to max na co mozesz liczyc :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 ja mam podobie z tego co mówisz wynika gf4 mx 440 se=radek9200 se Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 dzieki za odpowiedzi panowie, a jeżeli było by 128 pamieci to ile by sie dało wyciągnąć ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Jezeli pamiec bylaby 128bit to wynik moglby byc nawet dwa razy wyzszy :twisted: ale to zalezaloby od reszty sprzetu :wink: a i krecenie takiej karty daloby duzego kopa :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 ja mam podobie z tego co mówisz wynika gf4 mx 440 se=radek9200 se Niezupełnie, GF powinien być minimalnie wydajniejszy, a Radek obsługuje DX 8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 dlaczego po teście w 3dmark grafa wraca do poprzednich ustawień ? :-///// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 bo masz zablokowane podkrecanie .. jest przyklejony topic o r9000 a ty masz prawie to samo tam jest wszytsko co ci bedzie potrzebne .. a ja ci w skruci powiem . stery omegi.. za duzo krecisz pamieci a za malo rdzen .. tammamsz pewnie 5ns wiec 200 to dal nich maxik rdzen do u mnie w r9000 szzedl do 300 nawet wiec twoj 250 powinien zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...