Buziak Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 No wlasnie chciales sie dowiedziec czy na nowym chipsecie ATI tak jak na starym sa bledy przy wyswietlaniu grafiki w grach typu MoHaa, CoD. Dla tych co maja X800 i moga to sprawdzic to juz wam mowie jak ;D Odpalacie gre na calym ekranie i wciskacie CTRL+ALT+DELETE ;) I nagle powinny przeswitywac textury ;) Jesli niema takiego efektu, to wlaczcie wyskakujace powiadominia na GG i poprosicie kogos zeby napisal ;) Jesli textury nie beda przeswitywac to ATI sie poprawilo, ale jak beda przeswitywac to ATI nadal nie poprawila tego bledu i mozna tak robic w wiekszosci gier ..... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 MI nic nie prześwituje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 No to najwidoczniej poprawili :) Dzieki wrzesniak liczylem na Ciebie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 hehe jak tylko na mnie to nie mogłeś dać na PM :) ? Dawno mnie nie było to musiales pamiętać że mam tego radka :) A przymierzasz sie do kupna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 nie, no... fajnie :) tez sie przynajmniej czegos dowiedzialem :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...