Liseek Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Witam. Mam problem z regionem w DVD ... Wiem, że mozna go zmienic ograniczona ilość razy. Problem w tym, że mój synek wyczerpał ten limit w jeden dzień i ostatecznie mam 1 czyki Kanada i USA ... :( Mój model to LG GSA-4120B Czy da się to jakoś zmienić ? Wgranie nowego biosu nic nie dało a programy które to obchodzą strasznie spowalniają kompa- szczególnie przy próbie nagrania czegokolwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 zazwyczaj zmiana biosu nie daje zdjecia regionu ale zmina FW RPC-1 daje rade REGION FREE = link http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1841 kliknij na here i zassaj .musi być ok.potem neroinfo tool obadaj jkai jest status DVD REGION poiwnno być free albo wogule unlimited albo -.POzdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseek Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Jestem pod wrażeniem. Pomogło :D To oszukuje system czy zmienia ustawienia w nagrywarce :?: Jakkolwiek by nie było wielkie dzięki. W związku z tym, ze o fachową pomoc w necie nie jest tak łatwo jak się niektórym wydaje - nie opuszcze was juz nigdy ... :wink: Teraz będziecie skazani tutaj na mnie :twisted: Jeszcze raz wielkie dzięki i masz u mnie piwo a nawet dwa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...