Dewelius Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Szukałem w tematach o tej nagrywarce ale nigdzie nic nie było napisane. Czy wie ktoś może jakie płyty da się wypalać wyżej podaną nagrywarką na 16x? nagrywarka ma oryginalny bios 2.16. Dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Sp...10711&PageId=11 Generalnie nosniki z wyzszej polki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kool Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Witam Też mam NEC'a 3500... Mam w NERO załączoną opcję automatycznego dopasowania prędkości zapisu. Przed nagraniem płytki (Dysan DVD+R x8) Nero sprawdził ją (przez 6 minut :!: ) i zdecydował że x8 nie może nagrać... bo transfer danych pozwala tylko na x6. Czy mogą wystąpić jakieś problemy albo błędy gdy wyłączę tę opcję i wymuszę (przez ręczne ustawienie) nagrywanie x8? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Sprawdz opcja Media ID w programie DVDInfoPRO jaki jest indeks predkosci dla producenta tego nosnika. Jezeli program wykaze, ze maxymalna predkosc zapisu dla tego nosnika to x8 to mozesz palic z taka predkoscia. Z Dysanow, ktore mialem stycznosc z DVD-R x4 , byly od CMC - a to raczej slabiutkie plyty. Aczkolwiek nagraly sie bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...